Solvej 26, Bredballe, 7120 Vejle Øst

140 m2 villa

Kontant 6.495.000 kr.

Fantastisk udsigtsvilla på attraktiv adresse


Tæt på fjorden, skoven og alle tænkelige fornødenheder

Sjældent udbudt udsigtsvilla med enestående beliggenhed i Bredballe. Boligen finder man på et lille lukket vænge, og udsigten herfra er ganske enestående. Solvej er et roligt vænge med en yderst central beliggenhed i det attraktive område ved 1. tunnel. Her er man i gåafstand til de smukke områder ved fjorden, de grønne skovbeklædte og kuperede arealer der kendetegner området og samtidig har børnene kort afstand til den populære Hældagerskole. Daginstitutioner og handlemuligheder er også i gåafstand fra boligen. Ønsker man at slå sig ned i Bredballe, bliver beliggenheden altså ikke meget bedre end her. 

Ejendommen er opført i 1996 og fremstår i meget pæn og velholdt stand. Intet har fra husets opførelse været overladt til tilfældighederne og detaljerne er mange på denne flotte bolig. Stilen er gennemført og kan vel sagtens kaldes moderne i forhold til hvordan man bygger i dag. Indvendigt finder man i stueplan en rummelig entré, badeværelse, to gode børneværelser og et funktionelt bryggers. Fra bryggerset er der direkte adgang til lukket garage med integreret værksted. På 1. sal finder man husets hjerte i form af et fantastisk køkken/alrum i åben forbindelse med stuen - Her finder man også boligens absolut bedste udsigt ud over Vejle fjord. En udsigt som ganske enkelt skal opleves, og som ikke kan retfærdiggøres på billeder. På 1. salen finder man også en forældreafdeling bestående af soveværelse og badeværelse. Fra alrummet har man desuden adgang til en hyggelig udestue - Et sted hvor udsigten bestemt ikke bliver dårligere samt en sydvendt altan. 

Til ejendommen hører både god indkørsel samt både carport og garage. Her udover finder man en hyggelig sydvendt og delvist overdækket terrasse i stueplan. Her kan udsigten ud over det kuperede område og fjorden nydes i sit fulde drag. Bag huset finder man desuden en hyggelig have med masser af muligheder. 

FJERNVARME LIGGER UDE I VEJEN, OG ER SÅLEDES EN MULIGHED HVIS MAN ØNSKER DETTE. 

Kontakt home Vejle for yderligere info om denne flotte udsigtsvilla på attraktive Solvej.
1996
Byggeår
4
Antal rum
2
Antal toiletter
605 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

6.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.590 kr.

Udbetaling

325.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

39,563 / 31.680 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jens Strunk Mouridsen
home Vejle - Damhaven

Ejendomsmægler, MDE

jemo@home.dk

75822811

75822811