Solvænget 25, 2800 Kongens Lyngby

174 m2 villa

Kontant 10.800.000 kr.

Super central og samtidig rolig beliggende - 5-10 minutters gang til centrum


284 etagementer på fantastisk adresse - med alt indenfor rækkevidde

Adressen har usædvanligt meget godt at byde på. Ejendommen er beliggende på en stille og hyggelig vej med et godt naboskab og mange børnefamilier. Fra hoveddøren er der gåafstand til Engelsborgskolen og daginstitution, ligesom I kan komme til indkøb, Lyngby Storcenter og Lyngby Station i en radius af en kilometer. Herudover kan I gå til Lyngby- og Bagsværd Sø på blot 15-20 minutter eller cykle dertil på blot 5-10 minutter. Samtidig har I valget mellem at tage toget direkte ind til København H eller bruge 25 minutter i bil, når turen går til hovedstadens inderste. Slutteligt kan I let tilslutte jer større veje, som leder jer videre rundt i landet. Fortet er lige rundt hjørnet.

Der er godt med plads og spændende indretningsmuligheder i denne smukke villa, hvor bl.a. børnefamilien kan tage hul på det næste boligkapitel. Ydermere har I alt til hverdagen inden for nem afstand, mens en ugeneret have og solbeskinnet terrasse også indgår på listen over ejendommens prisværdige kvaliteter.

I får 174 kvm at gøre godt med på Solvænget 25. I stueplanet udfolder køkkenet sig med god opbevaringsplads, hvor I finder amerikanerkøleskab og Quooker. Herfra kan I begive jer ind i spisestuen, hvor der findes aircondition/luft til luft varmepumpe. Spisestuen prydes af klassisk stuk, hvilket også gør sig gældende for stuen, som man kan bevæge sig ind i gennem den charmerende oprindelige skydedør. I kan følge trappen op til husets førstesal, der udgøres af endnu et badeværelse med gulvvarme og varme i væggen ved håndklæderne, samt flere pladsrige værelser og loftsrum til opbevaring. Afslutningsvis forsynes I med en brugbar kælder, som består af et vaskerum og disponible rum, I ligeledes kan anvende efter behov. Det ene værelse har gulvvarme og her finder I også hjemmets hyggelige brændeovn.

Den gedigne murstensvilla ligger dejlig højt placeret med et smukt udsigtsbillede vendt helt rigtigt for solen. Her kan dagen nydes, og man kan ganske uforstyrret læne sig tilbage i det solrige udemiljø. Ved ankomst til ejendommen, der er opført i 1933, modtages I også af en carport med elbillader, som har plads til to biler. Herudover findes cykelcarport, brændeskur og redskabsskur.

Sælger er åben overfor, at en attraktiv lejlighed kan indgå i handlen. Foretrukket område er Frederiksberg C, helst andel, sekundært ejerlejlighed med pris op til ca. 5 mio. kr.
7Antal rum
2011Ombygget
2Antal toiletter
674 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

10.800.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

6.622 kr.

Udbetaling

540.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

61,632 / 49.765 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Gitte Severs
home Kgs. Lyngby

Partner, Ejendomsmægler & Valuar, MDE

gise@home.dk

45 93 24 44

45 93 24 44