Købsaftale underskrevet

Solsortvej 4, 9000 Aalborg

127 m2 villa

Kontant 2.895.000 kr.

Udsigtsvilla i Frydendal med nyere tag


211 etagemeter med tilbygning fra 2019

På solsortvej 4 får du en sjældent udbudt udsigtsvilla med skøn udsigt over byens tage. Her er du tæt på alle hverdagens gøremål. Aalborg Centrum ligger i kort cykelafstand fra huset ligesom at motorvejsnetværket kan tilgås på få minutter. I området findes dagplejere, skønne grønne arealer såsom kælkebakke bag vandværket og radiobakken. Ligeledes er der gåafstand til bussen på Sønderbro og indkøbsmuligheder på ”Eternitten” kun 5 min fra hoveddøren.

Villaen fik i 2019 lavet den helt ideelle tilbygning der består af en skøn teenageafdeling og spisestue, således man i dag har 127 veludnyttet boligkvm foruden 84 kvm kælder. I forbindelse med tilbygningen blev hele taget også skiftet, så den vedligeholdelsespost skal man ikke tænke på de næste mange år.

Stueplan er indrettet med køkken med spiseplads. Spisestue med ovenlysvindue og godt med skabsplads. 3 gode værelser, hvor to af dem er indrettet i teenageafdelingen (det ene med lille walk-in) hvor der er lavet et lille indhak med et køkkenbord og køleskab. Badeværelse med separat bruseniche og vindue. Stor stue med skøn udsigt og udgang til hyggelig terrasse. Der er i øvrigt flere hyggelig terrasseområder på den nordlige og sydlige side af huset, så man kan flytte sig ud af og ind af solen. 

Kælderetagen består af 3 disponible rum, vaskerum, værksted, flot badeværelse og entré med direkte udgang. 

Bag huset finder man en hyggelig have samt baghave med stort skur. Fra haven er der, som mange andre steder på grunden, en skøn udsigt.

Ring allerede i dag på 41 60 30 20 og bestil en fremivsning!
1960
Byggeår
5
Antal rum
2
Antal toiletter
860 m2
Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Steffen Lykke Albrechtsen
home Aalborg Østerbro

Partner, Ejendomsmægler, MDE

stal@home.dk

98 18 99 00

98 18 99 00