Solsortevej 4, 7080 Børkop

200 m2 villa

Kontant 2.595.000 kr.

Rummelig villa med mange muligheder


Beliggende på rolig villavej ud til grønt område

Denne smukke villa strækker sig over 200 kvadratmeter og ligger i enden af en rolig villavej. Når du træder ind i villaen, bydes du velkommen af et bryggers med rigelig opbevaringsplads.. Det lyse køkken med lyse elementer og en spiseplads.. Fra køkkenet er der en direkte udgang til en skøn og rummelig terrasse, der giver dig mulighed for at nyde de udendørs omgivelser og den frodige have. Fra terrassen er der en skøn udsigt til haven. 

Stuen er rummelig og alsidig med plads til både en spiseafdeling og en komfortabel sofagruppe. Den flotte murede pejs i midten af rummet fungerer som en elegant opdeling og tilføjer samtidig en hyggelig atmosfære. Store vinduespartier forender af stuen giver mulighed for at beundre den dejlige udsigt og bringe naturligt lys ind i rummet. Svalegangen, som du kan nå fra stuen, giver dig en yderligere mulighed for at slappe af og nyde omgivelserne i ro og fred.

På denne etage finder du også to gode værelser, der kan tilpasses efter dine behov samt et fint badeværelse med en god bruser. Der er også et gæstetoilet. En rummelig entré tjener som en imødekommende indgang og giver adgang til trappen, der fører ned til kælderen.

Kælderen er rummelig og højloftet, og tilføjer yderligere leveareal til ejendommen. Her finder du et stort opholdsrum, der kan bruges til forskellige formål, samt depotrum til opbevaring. To ekstra værelser er der også i kælderen. Et ekstra badeværelse og en separat entré fuldender denne niveau, hvilket gør det til en oplagt mulighed for en gæste- eller teenageafdeling.

Grunden er over 1200 m2 og byder på en skøn have med plads til udendørs aktiviteter og afslapning.

Carporten og det tilhørende skur tilbyder praktisk opbevaringsplads.
5Antal rum
1976Byggeår
3Antal toiletter
1219 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.595.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.514 kr.

Udbetaling

130.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

14,994 / 12.185 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jonna Harbo
home Brejning

Ejendomsmægler MDE

joha@home.dk

75 86 88 00

75 86 88 00