Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 10. december

kl. 10.00-16.00

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 10. december kl. 10.00-16.00

Solrød Byvej 12, Solrød, 2680 Solrød Strand

166 m2 villa

Kontant 5.495.000 kr.

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 10. december

kl. 10.00-16.00

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 10. december kl. 10.00-16.00

Gennemrenoveret landsbyvilla med smukke detaljer og høj finish 166kvm bolig


Eksklusivt køkken/alrum og to badeværelser

Drømmer I om landsbyens idylliske rammer og en nyrenoveret villa, der er indrettet med stilsikker hånd? Og kan I se jer selv nyde livet i en stor have med sol på terrassen og behagelig skygge under smukke, gamle træer? Hvis ja, skal I lægge vejen forbi Solrød Byvej 12.
Planløsningen er udnyttet maksimalt, og hele vejen igennem er der en rød tråd i indretningsvalgene. I kan blandt andet glæde jer over to moderne badeværelser og et stilfuldt køkken/alrum, der uden tvivl må kategoriseres som hjertet i huset. Det superflotte køkken/alrum er som skabt til at bringe familie og venner sammen om madlavning, måltider og hyggelige stunder. Køkkenet er udstyret med de nyeste apparater af hvidevarer og er et pragteksemplar, der på fineste vis repræsenterer funktionalitet og æstetik.
Huset byder ikke kun på moderne faciliteter, men også charmerende og autentiske detaljer, der skaber en unik atmosfære. De fritlagte hanebåndspær tilføjer sjæl og autenticitet til husets førstesal. De smukke trækonstruktioner er ikke blot en visuel fornøjelse, men de fortæller også en historie om håndværk og tradition, der gør huset helt særligt.
De smukke sildebensgulve pryder alle rum og tilføjer huset en tidløs elegance. De sprossede vinduer er en anden dejlig detalje, der bidrager til et vellykket helhedsindtryk. Derudover har huset glæde af fire regulære soveværelser: Ét i stueplan og de resterende tre på førstesalen. Denne fordeling giver fleksibilitet og kan imødekomme forskellige familiestørrelser og behov.
I får en grund på hele 989 kvadratmeter, som giver masser af plads til haveaktiviteter og udendørshygge. Der kan indrettes en dejlig spiseafdeling på terrassen i baghaven, og flytter I ind med børn er der masser af plads at boltre sig på både foran og bagved huset.
Beliggenheden i Solrød Landsby er attraktiv af mange forskellige grunde. Køge Bugt Privatskole ligger blot 300 meter fra hoveddøren, og med kun to kilometer til bymidten i Solrød Strand får I desuden nem adgang til folkeskole, S-tog, en lang række indkøbsmuligheder, gymnasium, et bredt udvalg af fritidsaktiviteter og meget mere.
Her er med andre ord tale om en toptjekket landsbyvilla i perfekt, indflytningsklar stand. Vi glæder os til at byde jer velkommen.

1908
Byggeår
6
Antal rum
989 m2
Grundareal
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

5.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.624 kr.

Udbetaling

275.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

33,603 / 26.494 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mikkel Bergstrøm
home Solrød

Partner & Ejendomsmægler MDE

miber@home.dk

70 500 100

70 500 100