Solkrogen 1, 2960 Rungsted Kyst

168 m2 villa

Kontant 11.250.000 kr.

Eksklusiv istandsat villa med perfekt beliggenhed og vue over Øresund


Rungsted Kyst

På eksklusiv lille stillevej på højdedraget, midt i Rungsted ligger denne fantastiske tidstypiske villa anno 1954 og istandsat inden for det seneste år med materialer i særklasse, således villaen nu fremstår klar til indflytning! I gåafstand fra villaen er der alt hvad du og familien har brug for i en nem og luksuriøs tilværelse - herunder Øresund og den nyanlagte badestrand forenden af Bukkeballevej, Gymnasiet og alle de mange fritidsaktiviteter i sportshallen samt flere af byens gode skoler og den private Rungsted Privat Realskole. Der er netop hulmursisoleret og installeret varmepumpe, som giver huset et lavt varmeforbrug!
Villaen er klar til at tage imod sine nye ejere, der kan glæde sig til at få et hjem med følgende indretning: stor møblerbar hall, fantastisk dejlig stue i vinkel med et supergodt lysindfald fra morgen til aften samt pejs til vinterens hyggestunder. Stue er i vinkel med spisestuen der er i åben forbindelse med det meget lækre snedkerlavede køkken med fingertappede skuffer og et design der skaber et reelt møbel i rummet og giver en skøn følelse af velvære og plads til familien og gæster. Fra køkkenet er der dobbeltdør i glas ud til den helt nyanlagte og meget store hårdtræsterrasse med fede sidde partier, hvor man kan slænge sig om sommeren og nyde solen fra middag til den går ned. Terrassen er bejdset, hvilket giver den et smukt mørk udseende der passer perfekt op til de gule mursten på huset. Fra hall’en er der niveauforskudt til den "midterste" etage der rummer to dejlige værelser samt et flot renoveret badeværelse; hvorfra der igen niveauforskudt til øverste etage med et fantastisk alrum - der både kan udgøre det som alrum til ungerne, hjemmekontor eller måske som et ekstra værelse, hvorfra der er udgang til den utroligt skønne tagterrasse, hvor man helt ugeneret kan nyde udsigten over området og de sidste solstråler inden den daler ned i horisonten. Herudover er der endnu et flot badeværelse med stort bruseafsnit og udsigt over Øresund samt et Master Bedroom med fransk altan og smuk udsigt over området og Øresund.
Kælderen er mere en underetage end en kælder - her får du egen indgang, viktualierum, vaskerum, vinkælder og endnu et stort alrum, som er perfekt til teenagerne eller som en reel gildesal om man vil eller blot til opbevaring hvis det er behovet. Hernede er også den nye nærmest lydløse varmeinstallation med luft-til-vand varmepumpe. Haven er et kapitel for sig med masser af skønne sol-/ og læ kroge samt masser af fin gammel og ny beplantning og plads til hygge og leg med ungerne. Der er desuden et godt stort skur og fin gårdhave samt en bred nyanlagt indkørsel med plads til flere biler.

Solkrogen er en af de bedste veje i byen og ikke uden grund - den er lukket, stille og højbeliggende så udsigt og livsnydelse samt ungernes leg på vejen er lige ude for døren. Skal opleves!
Ring til Løgstrup & Thomsen på tlf.:4921 4921 for en personlig visning.
7Antal rum
1976Ombygget
2Antal toiletter
919 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

11.250.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

7.453 kr.

Udbetaling

565.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

64,457 / 52.388 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Andreas Rosenkilde Løgstrup
home Hørsholm - Rungsted

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

anro@home.dk

49 21 49 21

49 21 49 21