Solhøjvej 9, Hasle, 8210 Aarhus V

235 m2 villa

Kontant 8.498.000 kr.

Unik liebhavervilla fra 2018, beliggende i populært villakvarter, kun 3 km fra Aarhus C


AARHUS V - 'Gl. Høje Hasle'

Nu byder der sig en helt sjælden og enestående mulighed for at blive ejere af en unik og nyopført liebhavervilla, beliggende kun 3 km fra Aarhus C, i et attraktivt villakvarter i Gl. Høje Hasle, og hvor man inden for gåafstand har indkøb, skole og offentlig transport. Villaen er opført i 2018 af Lasse Larsen, og i samråd med ejeren, er der tænkt ned i de mindste detaljer. Her får I hele 235 veldisponerede kvadratmeter fordelt over to plan og i nogle kvalitetsrige og fantastiske rammer. Herudover er man placeret helt perfekt på den 905 kvm stor grund, så solen kan nydes hele dagen, både i haven og på de skønne terrasseområder. Der er selvfølgelig gulvvarme overalt, genvindingsanlæg, en god klimaskærm, og et super lækkert køkken-alrum til den helt store familie. Villaen her skal opleves og et oplagt bud til den kræsne og bynære køber, som søger en eksklusiv og vedligeholdelsesfri villa.

En rummelig og lys hall byder jer velkommen indenfor, og man fornemmer allerede her den unikke oplevelse, man har i vente. Herfra bevæger man sig ind i det storslåede køkken-alrum og stue i ét med flisegulv og akustiklofter. Det flotte samtalekøkken fra Svane byder på alt, hvad man kunne ønske sig, har bl.a. Quooker, kogeplade med integreret emhætte og en stor og funktionel ø. Muligheden for det store spisearrangement giver plads til de store sammenkomster, og stueafsnittet har en hyggelig og indretningsvenlig rumlighed. Et fantastisk leverum, hvor familielivets glæder kan udfolde sig. Den sydvestvendte terrasse og have er direkte tilgængelig fra alrummet og inviterer til udendørs hygge og solrige stunder. Yderligere i stueplan har man et regulært værelse med udgang til haven samt et af to indbydende badeværelser med Svane-elementer og bruseniche. Derudover et praktisk bryggers med vaskefaciliteter, opbevaring samt husets anden indgang, og endvidere et depot- og teknikrum. En flot svungen trappe fra hallen fører jer op til en lige så indbydende overetage med en stor repos/multirum med akustiklofter og herfra udgang til endnu et skønt terrasseareal, i form af en stor altan. Etagen byder ligeledes på to rigtig gode børneværelser samt et stort soveværelse med direkte adgang til 'walk-in closet' og udgang til altanen. Villaens andet badeværelse har man også her på etagen, med både bruseniche og karbad. Denne imponerende ejendom og dens flotte facader suppleres yderligere af en pæn overdækning, som løber langs facaden fra hovedindgangen og ud i en større overdækning med plads til køretøj samt et integreret og praktisk redskabsskur.

Beliggenheden er populær, og selvom vi har kort afstand til Aarhus C med det pulserende byliv samt Hasle Torv lige rundt om hjørnet med flere indkøbsmuligheder, specialbutikker og spisesteder, er her en generel rolig og virkelig skøn atmosfære. Skynd jer at bestille en fremvisning og oplev denne enestående liebhavervilla. home byder velkommen til Solhøjvej 9.
5Antal rum
2018Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

8.498.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

5.275 kr.

Udbetaling

425.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

48,622 / 39.162 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jesper Vernegreen
home Åbyhøj - Aarhus V - Brabrand

Butikschef & ejendomsmægler, MDE

jverne@home.dk

86152700

86152700