Købsaftale underskrevet

Solbakken 6, 4200 Slagelse

198 m2 villa

Kontant 3.295.000 kr.

Familievenlig og rummelig villa med en god beliggenhed


Velindrettet og dejlig lys bolig med gulvvarme overalt

Villaen rummer hele 198 m2 bolig i 2 plan, hvor der er god plads til børnefamilien, der ønsker en nær placering i forhold til skole, sportsfaciliteter samt bymidtens butiks- og cafémiljø.
Fra den flisebelagte indkørsel gives direkte adgang til den lukkede garage, ligesom der fra forhaven med bred trappe op og granitskærver er adgang til såvel hovedindgang som bryggersdør.

Den indbydende og lyse entré/hall byder velkommen til et rart og flot hus. Det åbne køkken/alrum i flotte, hvide elementer og med praktisk klinkegulv er åbent til kombineret spise- og opholdsstue. Herfra udgang til en stor, lukket udestue/terrasse med direkte kig og forbindelse til en stor terrasse med blot et par trin op til den pasningsnemme have, primært med græs og grøn randbeplantning.

Desuden det praktiske bryggers (eneste rum uden gulvvarme) med god plads til vaskefaciliteter og i modsatte ende 2 værelser, som meget vel kunne benyttes til eksempelvis børneværelser eller hjemmekontor. Her er tillige mulighed for separat forældreafdeling med nem adgang til badeværelse med brus.

Spindeltrappen til 1. salen fører direkte op til fordelingspunkt mod soveværelse med direkte adgang til endnu et badeværelse med brus samt til stor, hyggelig stue med lofter til kip, charmerende og synlige bjælker samt masser af lys og frisk luft fra velux tagaltan mod syd.
På 1. sal også 2 børneværelser, som begge har adgang til hyggelig, lille hems til eksempelvis "hule-leg" eller ren hygge.

I den sydvendte have er der som nævnt tænkt i pasningsnemme løsninger med flisebelægning, stenbelagte bede, der flot indrammer terrassen, og desuden adgang til garagen med plads til både bil og cykler eller måske lege- eller haveredskaber. Flisemuren mod græsplænen har desuden trin til haven, og der er etableret belysning som en velkomst til de grønne arealer.

Har du lyst til en fremvisning, så kontakt endelig home Slagelse på tlf. 58502110.6Antal rum
1975Byggeår
2Antal toiletter
943 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Malene Sveistrup
home Slagelse

Daglig leder, Ejendomsmægler MDE, Vurdering for RD

malsve@home.dk

58 50 21 10

58 50 21 10