Købsaftale underskrevet
Ingen bopælspligt

Søvej 11, Nødebo, 3480 Fredensborg

145 m2 villa

Kontant 3.495.000 kr.

Fredensborg - Nødebo


Skønt etplanshus beliggende i naturskønne omgivelser tæt på Esrum Sø

Dejlig villa med fornuftige varmeudgifter pga. oliefyr, beliggende i det yderst naturskønne Nødebo, tæt på både skov og vand. Villaen er fra 1972, og byder på en veludnyttet planløsning, der bringer masser af muligheder med sig, samt en masse lys og luft.

Boligen byder på 145 veludnyttede kvm., som fordeler sig på 1 plan. Her får I en stor entré, 4 gode værelser, et nydeligt badeværelse med badekar, samt et gæstetoilet. Hertil er der et fint og vedligeholdt køkken samt et praktisk bryggers, med god plads til opbevaring, og en tilhørende carport.

Boligen har ydermere en rummelig og lys stue, med plads til både sofa og læsekrog foran den varme pejs, hvor hele familien kan samles. Ligeledes er der i sammenhæng med stuen, en dejlig lys spisestue, med udsigt ud over den blomsterne have, som kan nydes fra middagsbordet. 

Foruden den idylliske udsigt, byder grunden på hele 818 kvm., med en forrygende have og et stort terrasseområde, som inviterer til gode stunder under den blå himmel. Nabolaget byder på endnu mere grøn idyl, da villaen er beliggende i fredelige og naturskønne omgivelser, omgivet af Gribskov og med særdeles kort afstand til Esrum sø og en hyggelig lokal badestrand. 


Drømmer I om at bo i et skønt område, med et fantastisk foreningsliv? Her får I en bolig nær Skoler, indkøbsmuligheder, offentlig transport og institutioner, som nemt kan nås på få minutter. Hørsholm, Helsingør og Hillerød kan fanges i bil på ca. 15 minutter og København når man på blot ca. 35 minutter. Kort fortalt bor man yderst idyllisk og fredeligt og samtidigt med alt hvad hjertet måtte begære inden for rækkevidde - Søger du en veldisponeret etplansvilla i flot stand og med en førsteklasses beliggenhed, så kontakt os allerede i dag. 

Vi glæder os til at byde jer indenfor!
5Antal rum
1972Byggeår
2Antal toiletter
818 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mark Hemming
home Humlebæk - Fredensborg

Ejendomsmægler MDE & Indehaver

hemming@home.dk

49 19 08 00

49 19 08 00