Søvangen 3, 5884 Gudme

195 m2 villa

Kontant 1.795.000 kr.

Indflytningsklar og moderniseret villa parat til børnefamilien


Det perfekte hjem til førstegangskøberne!

Velkommen indenfor i denne skønne villa, der er blevet gennemgående istandsat inden for de seneste 10 år. Da villaen rummer hele fem eventuelle børneværelser samt masser af fælles leverum, tiltales familien.
I bliver præsenteret for nyttige og flotte løsninger, hvor end I vender blikket, hvor køkkenet eksempelvis fremstår utroligt åbent med et smukt lysindfald. Dette rum garanterer jer en nem hverdag med madlavningen, men også at I hurtigt kan samles om spisebordet og dele historier hver især. Herfra kan I bevæge jer videre ud i rummet og samles i sofaerne, hvor hyggen og afslapningen kan forekomme. 

Den behagelige atmosfære, der bliver slået fast ved første øjekast, er i den grad også understreget på de lyse og veldisponerede værelser, der kan indrettes efter jeres individuelle behov. Praktikaliteterne kan holdes på hjemmets badeværelser, hvor det ene er udstyret med vaskefaciliteter; derudover finder I strømlinede designs, hvor undtagelsen er badeværelset på førstesalen, som I hurtigt kan sætte jeres eget præg på.
Ejendommen er udstyret med flere terrassemiljøer, hvor den overdækkede terrasse kan være behjælpelig i at forlænge sommersæsonen i begge ender. I har samtidig rige muligheder for at nyde morgensolen på bagterrassen i private omgivelser. Grunden er nemlig anlagt, så I er helt ugenerede, og så har I selvfølgelig ideelle forudsætninger for at parkere familiens transportmidler.
På denne adresse er I omringet af et utroligt godt lokalmiljø, hvor man passer på hinanden. Gudme er en by, der er perfekt til børnefamilien, da I får både skole, børnehave og vuggestue samt GOG Håndboldklub. 

I kan nyde jeres fritid til fulde med den korte afstand til Gudme Sø, hvor hundeluftnings- og legemuligheder aldrig er en mangelvare. Derudover er denne familievenlige by udstyret med optimale transportforbindelser, så I gnidningsfrit kan bevæge jer videre på jeres færd.
6Antal rum
1988Ombygget
2Antal toiletter
964 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.597 kr.

Udbetaling

90.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,414 / 8.218 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nikolai Vilhelmsen
home Svendborg

Salgschef, Ejendomsmægler, Vurderingsspecialist RD

nivil@home.dk

62214200

62214200