Søndervang 25B, 2670 Greve

128 m2 villa

Kontant 3.845.000 kr.

Velholdt villa med god plads til børnefamilien i eftertragtet område


Super adresse nær S-tog, skole og strand

I et børnevenligt nabolag med stille villaveje og kort afstand til alt, hvad hverdagen kræver, finder I denne skønne étplansvilla. Her venter jer et rummeligt og veludnyttet boligareal med mange forskellige indretningsmuligheder. Udendørs er arealet også i den gavmilde ende – I får nemlig en grund med hele 1.202 kvadratmeter, som betyder masser af udenomsplads og en stor, skøn have.
I huset er der lyst og indbydende hele vejen rundt, og de klassiske, hvide fyldningsdøre og lyse parketgulve skaber en flot sammenhæng på tværs af rummene.
I kan fordele jer på fire gode soveværelser, og der er derfor god plads til familien med flere børn.
Huset har også den fordel, at der både er gæstetoilet og badeværelse. Derudover får I en entré med adgang til en rummelig fordelingsgang, der har god garderobeplads i de indbyggede skabe. Der er også en praktisk bagindgang via bryggerset, som er perfekt, hvis I kommer hjem med våde støvler og beskidte børn fra børnehave eller skole.
Madlavningen kan udfolde sig i et stilrent køkken, der er i flot moderne design med grebsfrie moduler og integrerede hvidevarer. Sidst men ikke mindst får I to store stuer: En dejlig spise-/opholdsstue og en udestue med direkte udgang til haven. Begge stuer er orienteret mod vest og har derfor et dejligt eftermiddags- og aftenlys.
Udenfor venter flere skønne terrasser og hyggelige kroge. Der er bl.a. en terrasseafdeling direkte mod syd, hvor solen kan nydes i fulde drag. Huset og haven suppleres af et stort udhus med god plads til havemøbler og ekstra opbevaring. Her er også fine muligheder for et værksted til gør-det-selv-folket.
Søndervang ligger fantastisk centralt i Greve. Der er kun 700 meter til Holmeagerskolen og samme korte afstand til S-tog og et flot udvalg af indkøbsmuligheder ved Greve Midtby Center. Sommerens svømmeture og skønne gåture langs vandkanten kan realiseres mindre end én kilometer fra hoveddøren, og det er derfor en beliggenhed, som appellerer til bymennesket såvel som naturelskeren.
Villakvarterets rolige veje og et veludbygget stisystem gør det sikkert for børnene selv at komme rundt i området. Samtidig har den korte afstand til S-toget store fordele for jer, der arbejder i hovedstadsområdet.
Velkommen til!

1964
Byggeår
5
Antal rum
2
Antal toiletter
1202 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.845.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.357 kr.

Udbetaling

195.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

23,543 / 18.686 kr.

Tjek boliglån