Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 25. februar

kl. 11.45-12.05

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 25. februar kl. 11.45-12.05

Søndervang 21, 4000 Roskilde

106 m2 villa

Kontant 3.495.000 kr.

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 25. februar

kl. 11.45-12.05

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 25. februar kl. 11.45-12.05

Skøn villa med funktionalitet og stemning


- Én af Roskildes bedste adresser

Enhver bolig har gode kort på hånden, hvis funktionalitet og stemning arbejder sammen. Tilsætter man desuden en glimrende beliggenhed i Roskilde, begynder et attraktivt billede at tegne sig. Hvad villaveje angår, findes det næppe bedre end Søndervang, og bag postkassen i nummer 21 lykkes denne familievilla med at være både hyggelig, uhøjtidelig og selvsikker i sit udtryk.
I første omgang hører jeres umiddelbare nabolag til de absolut bedste i byen. Få hundrede meter skiller jer fra Roskilde Station, men kvarteret omkring Søndervang ligger alligevel fuldkommen ugeneret. Mod vest inddæmmes I af de grønne omgivelser i Roskilde Ring Park, og det samme gør Rådhusparken i vest. I kommunalt regi arbejder man tilmed på at åbne og samtænke de grønne områder, så I får glæde af endnu mere bynatur i fremtiden.
Den oprindelige ejendom er et rødstensbyggeri fra 1954, som kun er blevet bedre med årene. Takket være en større ombygning får I et ganske tidssvarende boligareal, og huset ligger godt afskærmet mod vejen. I får gode hyggekroge i haven, hvor man endda har integreret en skøn havedam direkte i den store træterrasse.
Boligen er hyggelig, rummelig og veldisponeret. Men først og fremmest er den levende. Indretningen tager alle midler i brug, så ud over stueplan har I en nyttig underetage med gode muligheder. I får kort sagt gode rum – og masser af dem.
Det vinkelformede køkken-alrum byder på nydelige træbordplader samt skabsinventar i hvid højglans med bøjlegreb i stål. Her er et lækkert lysindfald fra flere verdenshjørner, og i forlængelse heraf finder I den skønne opholdsstue med pillebrændeovn og loft til kip med charmerende paneler. Dertil kommer to regulære værelser, mens underetagen står parat med de fornødne bonuskvadratmeter og -rum. I finder bryggerset i kælderen, mens der også er et badeværelse på hver etage.
Én af Roskildes grønneste adresser er samtidig blandt byens mest centrale, så I kan frit vælge mellem brostenene i den gamle bykerne og de nye tiltag i Musicon-bydelen, som ligger præcis lige så tæt på.
Men start med at kontakte os for en fremvisning. Velkommen til.

4Antal rum
1971Ombygget
659 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.029 kr.

Udbetaling

175.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

20,111 / 16.074 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Anders Kastrup
home Roskilde

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

anka@home.dk

5555 4000

5555 4000