Købsaftale underskrevet

Sønderskovvej 115, Øse, 6800 Varde

220 m2 villa

Kontant 3.350.000 kr.

Virkelig idyllisk og yderst velholdt stråtækt ejendom - lige til at flytte ind i


Bonusbygninger helt i særklasse

Nu kan vi tilbyde Jakobsgård - en vanvittig velholdt ejendom - til salg hos home Varde!

Jakobsgårds historie går langt tilbage. Alligevel har du her en ejendom, hvor komforten er 100 procent i top! Alt er renoveret og restaureret gennem de seneste 20 år - med stor respekt for tradition og historie. Så selvom det ydre, med stråtag og utallige fine detaljer, leder tankerne mod en anden tid, ja måske endda mod en Morten Koch film, så er ejendommens indretning og funktionalitet fuldt ud, som man kan forvente af enhver anden bolig.

Ligeså charmerende Jakobsgård tager sig ud fra gårdspladsen, lige så fin er den når man kommer indenfor. Når man træder ind af hoveddøren mødes man af en lys og venlig entre, der er også her trappen til førstesal er. Fra entréen bevæger man sig ind i alrummet, hvor der er plads til det helt store spisebord. Køkkenet, som er i forbindelse med stue og alrum, er moderne i sin funktionalitet, men klassisk i sit udtryk. Ved køkkenet finder man også den tidligere hovedindgang - her vil det være oplagt at have spisekammer/viktualierum eller, som nu, legekøkken til børn eller børnebørn. Herfra kommer man forbi brændeovnen og hen til opholdsstuen. Der er desuden adgang til haven og terrassen fra alrummet og fra opholdsstuen. I den østlige del af førstesalen finder man forældreafdelingen. Her er der et dejligt, stort soveværelse med loft til kip, lækkert badeværelse samt påklædningsværelse, som også kan benyttes til værelse.
Går vi tilbage til entréen og videre mod vest, finder man et charmerende badeværelse. Derfra når man ud i det praktiske bryggers med plads til vaskemaskine og teknik. Herfra kan man gå ud i bonuslejligheden. Her har man opholdsstue og køkkenalrum ud i ét samt to gode værelser og et badeværelse.
Når man går op på førstesalen, kommer man direkte op i den store opholdsstue. I hver ende af førstesalen er der store værelser. Mod øst er der i dag indrettet til systue/krearum, her er dog også plads til overnattede gæster på hemsen. Mod vest finder man husets største værelse.
Derudover får man, med Jakobsgård, egen frugthave, smedeværksted, garage med værksted, orangeri i særklasse og et helt vidunderligt refugium.
Vi glæder os til at tage imod jer på denne lækre ejendom. Ring til home Varde i dag for en fremvisning.

1800
Byggeår
7
Antal rum
2
Antal badeværelser
4870 m2
Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Michael Grue
home Varde

Indehaver, Ejendomsmægler

mgrue@home.dk

76888622

76888622