Sønderhedevej 9, Vinkel, 8800 Viborg

94 m2 villa

Kontant 695.000 kr.

Rødstensvilla i Vinkel for enden af lukket vej


God og rolig beliggenhed med kig til marker

For enden af Sønderhedevej findes denne charmerende rødstensvilla beliggende med et skønt kig til smuk natur. Her får du som køber en god bolig på knap 100 m² til en meget fornuftig pris. Boligen fremstår i god stand og er indflytningsklar.

Indvendigt:
Rummeligt bryggers med skabe i lyse elementer med plads til vasketøj og øvrig opbevaring. Fra bryggerset er der loftlem med adgang til loftrum. Køkken i lyse elementer og alt i hårde hvidevarer. Køkkenet ligger i en åben forbindelse til stuen. Lys stue med brændeovn, luft til luft varmepumpe og med adgang til en vestvendt terrasse med et skønt kig til natur. Videre findes to soveværelser, et disponibelt rum og et klinkebadeværelse med bruseniche.

Udvendigt:
Grund med et samlet areal på 945 m². To gode fliseterrasser, hvoraf den ene vender stik vest. Flisebelagt indkørsel og en carport. Derudover er der et skur til opbevaring af f.eks. cykler og haveredskaber.

Området:
Vinkel er en hyggelig landsby ikke langt fra Viborg midtby. I byen findes et godt lokalt sammenhold og er et rigtig godt sted for børnefamilier. Fra Vinkel er der busforbindelser til både Viborg by og Bjerringbro.

Ring til home Viborg og bestil en fremvisning. Vi fremviser alle ugens 7 dage.

1979
Byggeår
3
Antal rum
945 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.562 kr.

Udbetaling

35.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

4,364 / 3.415 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kasper Koornneef
home Viborg

Ejendomsmægler, MDE

kask@home.dk

86611999

86611999