Søndergade 116, Holme, 5591 Gelsted

96 m2 villa

Kontant 525.000 kr.

Lys villa på dejlig grund ud til Gelsted Skov


Den perfekte bolig for den lille familie

Denne villa ved Gelsted ligger skønt placeret på en frodig grund, der grænser direkte op til skoven. rummer 96 veldisponerede m2, så I kan blandt andet se frem til to soveværelser og et ekstraværelse samt en stue. Boligarealet er fordelt på to etager, og der er toilet på begge plan.
Ejendommen er fra 1936, og den er bygget i mursten med sadeltag, der har høj tagrejsning og kvist. Der er blevet hulmursisoleret og isoleret i krybekælder i efteråret 2022, dette er blevet udført efter energimærkets udarbejdelse. 
Inden døre fremstår boligen med hvide vægge og lofter, og samtlige rum får et dejligt, naturligt lysindfald.
Stueplanet indeholder den førnævnte stue og et lyst køkken samt det ene af husets værelser. Køkkenet har hvide skabs- og skuffeelementer, og her er plads til, at I kan indrette jer med et spisebord.
Fra køkkenet er der direkte forbindelse til en fordelingsgang, der har vaskefaciliteter, og i denne afdeling af boligen finder I også et badeværelse og et fyrrum.
Førstesalen udgøres af et soveværelse, ekstraværelset og et toilet samt en møblerbar repos. Ligesom fra flere af boligens øvrige rum er der fra soveværelset køn udsigt til skoven.
Villaen har slutteligt en kælder, hvis 6 m2 giver yderligere plads til opbevaring.
Baghaven prydes af forskellige buske og gamle træer. Havens let skrånende terræn er udnyttet til at etablere en ugeneret fliseterrasse, hvor I kan nyde solen og udsynet til skoven.
På grunden er der tillige et muret udhus på 37 m2. som er i dårlig stand.
Udover nærheden til Gelsted Skov har I under 100 meter til Lunge Bjerge. Her er således optimale rammer for jer, der værdsætter at bo med naturen lige udenfor hoveddøren. Fra adressen er der desuden kun en kort cykeltur til Gelsted, der har skole, dagtilbud og supermarked samt bager og togstation.
1936
Byggeår
4
Antal rum
2
Antal toiletter
1032 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

525.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.368 kr.

Udbetaling

30.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

3,302 / 2.576 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Arne Blomstrøm
home Ejby-Aarup

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

arneb@home.dk

64462010

64462010