Nyhed

Sønderbro 1, 8310 Tranbjerg J

92 m2 villa

Kontant 3.095.000 kr.

Super charmerende villa med skøn have og beliggende på lukket stikvej


Tranbjerg

Sjældent udbudt 3 plans villa med god beliggenhed og stor skøn have. Boligen ligger på et lukket vænge med kort afstand til Tranbjerg Skolen, offentlig transport og Tranbjerg Centret, hvor der er rig mulighed for at handle i bl.a. Super Brugsen, Rema 1000, Matas, hos slagteren m.m. Tranbjerg by er meget børnevenlig, da alle institutioner og faciliteter er tæt på, og kan tilgås fra de mange cykel- og gangstier, der forbinder byen, så man kan komme rundt på sikker vis. Hertil kan det nævnes, at der kører flere forskellige buslinjer fra Tranbjerg. Disse, samt letbanen gør, at man nemt og hurtigt kommer ind til Århus midtby. 

Her kan I få opfyldt drømmen om en 3-plans villa med masser af sjæl og atmosfære.

Villaen indeholder central entre med plads til  at hænge overtøjet samt et smukt trappeløb til 1. sal. Det flotte køkken/alrum er det naturlige samlingssted for familien. Her er god plads til, at flere kan deltage i madlavningen eller sidde og drikke et glas vin med venner. Der er udgang til en stor træterrasse fra køkkenet hvor hele familien kan samles til de hyggelige grillaftener. Stuen er nem at indrettet og med et dejligt lysindfald og med gulvvarme.  
1. sal er indrettet med et stort værelse hvor der er et dejligt lysindfald fra de to ovenlysvinduer. Dertil kommer walk- in eller ektra børneværelse. Badeværelset fremstår i flot og velholdt stand med bl.a. bruseniche og badekar. 

Underetagen er perfekt indrettet til familiens teenager. Her er et stort "teenagerum" med synlige bjælker samt et godt bryggers rum med klinker og vaskefaciliteter. Ydermere er der mulighed for at etablere et badeværelse,  og et disp. rum. 
Der er også garage med mulighed for værksted eller opmagasinering.  

Dejlig stor grund, hvor der er god plads til leg med hele familien

Ring til din lokale home ejendomsmægler for en fremvisning af denne skønne 3-plans villa i Tranbjerg.
3Antal rum
1929Byggeår
848 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.095.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.469 kr.

Udbetaling

155.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

17,782 / 14.318 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Søren Sindal Jensen
home Tranbjerg - Solbjerg

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

sjens@home.dk

86290711

86290711