Sølystvej 3, 2930 Klampenborg

210 m2 villa

Kontant 29.995.000 kr.

Super flot og gennemrenoveret villa i eksklusive materialer på 286 etagemeter


Fantastisk hyggelig vej i Klampenborg

Velkommen til dette moderne drømmehjem - det perfekte valg for dig, der ønsker bekvemt boligliv, en fantastisk beliggenhed og en international atmosfære.
Når kun det bedste er godt nok! Denne totalrenoverede og ombyggede funkisinspirerede villa er beliggende på en solrig grund på hele 843 kvadratmeter og er nabo til tre ikoniske Mogens Lassen-villaer. Denne kompromisløse og eksklusive ejendom strækker sig over i alt 286 kvadratmeter og har en eftertragtet beliggenhed tæt på Sølyst, Bellevue, Dyrehaven og Øresund.
Her er der gjort brug af eksklusive materialer i hele boligen, og de stramme linjer skaber et stilfuldt udtryk med blandt andet microcementgulve, elegante badeværelser og et flot køkken fra Kitchen Tailor.
I stueetagen finder du et fantastisk og lækkert køkken/alrum, adskilt af en smuk arkitektonisk trappe, der fører ind til stuen. Fra køkkenet er der store terrassedøre, der åbner ud til den rummelige træterrasse mod syd, hvor du kan nyde solen om eftermiddagen og aftenen.
På første sal finder du et lækkert soveværelse med tilhørende ensuite-badeværelse. Lige overfor er der to gode og regulære børneværelser med et tilhørende børnebadeværelse. Hvis du bevæger dig endnu et niveau op, vil du blive mødt af en eksklusiv tagterrasse med udendørs køkken og en fantastisk udsigt over området.
Ejendommen inkluderer også en underetage på 75 kvadratmeter, som blandt andet rummer et gæsteværelse/aupairværelse og et vaskerum. Derudover er der en utrolig flot og luksuriøs garage på 35 kvadratmeter med glaspartier.
Dette er virkelig en eksklusiv ejendom, der skal opleves! Her kan du finde det nemme og moderne hus, der lever op til dine forventninger og giver dig mulighed for at nyde livet i stilfulde omgivelser.

Bemærk de lave ejerudgifter og den lave vedligeholdelse.
 
1933
Byggeår
5
Antal rum
2
Antal badeværelser
843 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

29.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

8.847 kr.

Udbetaling

1.500.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

182,896 / 146.059 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Peter Marcussen
home Charlottenlund - Klampenborg

Salg & vurdering

pemar@home.dk

39 64 59 00

39 64 59 00