Søhusvej 239, Allesø, 5270 Odense N

154 m2 villa

Kontant 2.295.000 kr.

Skøn villa beliggende i naturrigeomgivelser - Mulighed for hurtig overtagelse


Erhvervsdelen bagved boligen fungeret til ejerens entreprenørfirma, men kan evt. også være ideelt som lagerhal for håndværker mv.

home Odense Nord udbyder denne skønne og rummelige villa, som er beliggende i dejlige naturomgivelser i Allesø.

Erhvervsdelen består af 2 kold-haller på henholdsvis 130 m2, hvor der ved den ene er tilhørende rummeligt værksted. Bagved hallerne er der masser af plads til opbevaring af materialer mm. Mulighederne for boligen og erhvervsdelen er mange - En hobbymekaniker, som vil bruge hallerne, en lokal håndværker der søger efter mere plads, opstart af et nyt entreprenørfirma eller en som skal bruge hallerne til opbevaring af maskiner og andet.

Ejendommen er beliggende tæt på bl.a. Spurvelundsskolen, lokale handlemuligheder i Kirkendrup, Næsby Boldklub, offentlig transport til Odense City mm. Der er kort afstand til det attraktive havnemiljø med havnebadet og den nærtliggende Odins Bro.
Den nydelige bolig indeholder: Pæn entre, rummeligt bryggers, et godt værelse, pænt badeværelse. Nydeligt køkken / alrum med åben forbindelse til opholdsstuen, fra alrummet er der udgang til en dejlig overdækket terrasse. Fra opholdsstuen har du udgang til den skønne udestue som er fra 2019.
På 1. salen får du et stort opholdsrum, som lige nu benyttes som stue/hobbyrum, her har man udgang til den dejlige brede altan, hvor man har udsigt udover markerne. Der er fine muligheder for at lave et værelse mere i opholdsrummet. Derudover har man på 1. salen et stort soveværelse og et dejligt lyst badeværelse.
Ejendommen byder på flere gode terrasser samt den rummelige overdækkede terrasse med udsigt over haven. Selve haven består primært af græs og bede.
På de over 20.000 kvadratmeter grund har du din egen lille skov, hvor der et fint lille udhus. Marken giver også 300-400 Morten Korch baller, så der også fine muligheder for at have hest. 

En ejendom hvor der plads til at udfolde sig, beliggende i naturrige omgivelser med egen skov.
Vi glæder os til at fremvise ejendommen for jer. 
1965
Byggeår
5
Antal rum
2
Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

2.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.181 kr.

Udbetaling

115.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

14,095 / 11.066 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jacob Emil Lassen
home Odense Nord

Ejendomsmægler, MDE

jalas@home.dk

66185920

66185920