Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 3. marts

kl. 11.15-11.45

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 3. marts kl. 11.15-11.45

Ny pris
Ingen bopælspligt

Søholmvej 30, Langerød, 3480 Fredensborg

146 m2 villa

Kontant 5.495.000 kr.

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 3. marts

kl. 11.15-11.45

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 3. marts kl. 11.15-11.45

Den eneste ene - gennemført bolig med luksuriøst indre og naturskønt ydre


Idyllisk beliggenhed midt mellem Humlebæk og Fredensborg

Drømmer I om at bo omgivet af smuk natur, ugeneret og i en bolig, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten? Så må I komme med til Søholmvej 30, for her er en unik chance for at få en enestående bolig, der emmer af både stil og hygge. I finder ikke noget der ligner.

Allerede idét man træder ind ad døren mærker man, at der venter noget særligt indenfor. Der er loft til kip, kronet af ovenlysvinduer på stribe, flot trappe til 1. sal og lettere forskudte plan, indrammet af lækre gulve i massiv egetræ. Der er stort, lækkert soveværelse med udgang til terrasse med mulighed for at sætte et vildmarksbad samt 3 rum i modsatte ende. Badeværelset er ualmindeligt stort med luksuriøs dobbelt bruseniche, elegant afskærmet af glasvægge. De smukke klinker understreger det stilrene udtryk.

På 1. sal venter en skøn overraskelse i form af et stort køkken-alrum med stor muret brændeovn og højt til det fantastiske loft med store bjælker og smukt gulv i sildebensparket. Det åbne køkken leverer en stilfuld kontrast med sine fronter i rustfrit stål og dertilhørende stålbordplade. Det ultimative velbehag kan brede sig her, for den perfekte blanding af intim stemning og storhed gør det til et magnetisk samlingssted for familien. Man kan dog også vælge at hygge sig og slappe af i stuen ovenpå, som har et fantastisk vue over området med udsigt både til Simons Golf, skov og haven, som der er udgang til fra køkken-alrummet. Haven er sydvendt med nyere raftehegn, græsplæne og stor terrasse, hvor de gode sommerdage kan nydes sammen med familie og venner.   

Ejendommen har isoleret garage, gårdsplads og have.

Den skønne bolig ligger godt placeret, midt mellem Humlebæk og Fredensborgs gode udbud af indkøbsmuligheder, skole, daginstitutioner og fantastiske natur med hav, sø og skov. Området bugner desuden af historie og kultur med bl.a. Fredensborg Slot og Slotshave, kunstmuseet Louisiana og den lokale biograf i Humlebæk. Skal man mod København eller Hillerød er der heller ikke langt til både motorvej og omfartsveje.

Skal denne unikke bolig være din? Ring på tlf. 4919 0800 for en fremvisning!

Velkommen til!
5Antal rum
1997Ombygget
689 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

5.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.940 kr.

Udbetaling

275.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

31,522 / 25.231 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mark Hemming
home Humlebæk - Fredensborg

Ejendomsmægler MDE & Indehaver

hemming@home.dk

49 19 08 00

49 19 08 00