Søbakken 12, Rebæk, 6000 Kolding

279 m2 villa

Kontant 5.995.000 kr.

Smuk moderniseret udsigtsvilla med dyb respekt for den oprindelige byggestil.


Beliggende på Søbakken i Rebæk.

Flot moderniseret 70èr villa med dyb respekt for den oprindelige byggestil, hvor der  mærkes og ses tydeligt, at der har været en klar plan om at skabe den røde tråd gennem denne villa. 
Flotte parketgulve, flotte nyere badeværelser, vinduespartier fra gulv til loft med fokus på den smukke udsigt samt nyere tag m.m. 
Rebæk er kendetegnet ved at ligge 3 km fra midtbyen, området er omkranset af den skønneste natur i form af marker, skov og Kolding Fjord, som du fra denne smukke bolig får en fantastisk udsigt over. 279 kvm boligareal hvoraf de 63 kvm er i kælderplan og herudover er der et kælderareal på 116 kvm. 

I stueplan møder i en dejlig entre/hall med trappe til underetagen, flot moderniseret nyere gæstetoilet med dyb respekt for den oprindelige byggestil, fordeler gang, stort flot nyere badeværelse med bruseniche, toilet og flot skabs arrangement med håndvask samt Vola armatur m.m. 3 børneværelser, dejligt stort soveværelse med indbyggede skabe, fantastisk stor opholdsstue med parketgulv  samt med udgang til skøn overdækket terrasse og den skønne ugeneret have, stor spisestue i forbindelse med opholdsstuen, herfra får du endvidere udgang til den skønne overdækkede terrasse og en hel fantastisk udsigt over fjorden, ind over byen og Strandhuse, både fra stuen og den overdækkede terrasse. Dejlig stort køkken med fantastisk udsigt over fjorden og med god plads til familien.

Indretning i underetagen: Integreret garage, baggang, stort dejligt multirum, kontor, gang, bryggers med fjernvarmeinstallation m.m. samt 2 gode disp. rum.      
Til ejendommen får du en skøn ugenert have med god plads til børnefamilien og en stor udsigtsterrasse der er overdækket med en overdådig udsigt  over Kolding Fjord, skoven, stranden og Strandhuse på modsatte siden af fjorden, giver en udsigt, der skal opleves. Udsigten kan du nyde de smukke sommeraftener, det tidlige forår og sene efterår m.m.. 

Beliggenheden i Rebæk er synonym med storslået natur. Fordi huset har en hel unik beliggenhed, så er der kort afstand til de 2 badebroer og til Koldings bedste strandområde. Rebæk strand, Kystskoven strækker sig langs fjorden som er en vild-med-vilje skov, hvor snoede skovstier løber igennem hele skoven og du møder køer bag indhegningerne og kommer ud ved Agtrup Skov.
7Antal rum
1970Byggeår
3Antal toiletter
979 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

5.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

5.216 kr.

Udbetaling

300.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

34,490 / 27.471 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Hanne Viuf Faaborg
home Kolding - Slotsallé

Indehaver, Ejendomsmægler

hannef@home.dk

75520311

75520311