Slugten 7, 9380 Vestbjerg

213 m2 villa

Kontant 2.498.000 kr.

VESTBJERG - FÅ HUNDREDE METER TIL HAMMER BAKKER


Skøn villa med med 4 soveværelser og garage samt carport

På lukket vej i attraktiv og roligt kvarter kun få hundrede meter til det naturskønne Hammer Bakker, hvor hele familien kan være aktive og hygge sig. Der er sikre stier til byens skole via gangbro over landevejen.
Villaen er beliggende med udsigt mod syd fra 1. sal og omkranset af en skøn stor grund. Ejendommen består af 213 kvm bolig samt med 21 kvm udestue i god kvalitet, dertil er der 48 kvm garage og carport. I garagen er der gulvvarme.
Fra carporten træder man direkte ind i huset dejlige bryggers med store skydedørs garderobeskabe samt med vaskemaskine og tørretumbler. Fra bryggerset er videre adgang til fordelingsgang/entré med flot lyst gulv. Mindre værelse der i dag bruges til vinrum. Skønt køkken/alrum med masser af skabsplads og bordplads med inventar i lyse elementer. Fra køkkenet er der udgang til udestuen. Lækker lys stor opholdsstue med stort vinduesparti mod syd. Her er der god plads til hele familien, og køkkenet er lige ved siden af, hvis man drømmer om at få et stort køkkenalrum i åben forbindelse med stuen. Fra stuen er der ligeledes udgang til den dejlige udestue. Udestuen er med loft til kip og kan bruges hele året rundt, da der er indlagt varme. Herfra er der udgang til en skøn syd/vest vendt hævet terrasse med nedgang til den dejlige have. Der er gulvvarme i alle rum på nær bryggers i stueplan, og der er ligeledes installeret centralstøvsuger i huset. 
1. sal indeholder: Stor opholdsstue og 4 gode værelser, hvor det ene har kig til skoven. Dejligt stort soveværelse med skydedørsgarderobeskabe. 2 gode børneværelser og et lækkert nyere badeværelse med gulvvarme og bruseniche samt flot inventar. Fra stuen er der franske døre ind til kontor el. værelse med stort vinduesparti mod syd. Her har man en dejlig udsigt mod Aalborg
Vestbjerg er en populær by i udvikling med kun 10 min kørsel til Nørresundby/Aalborg. Der er let tilgang til motorvejsnettet både mod nord og syd. Byen byder udover en rigtig god skole til og med 9. klasse, 3 børnehaver incl. Vuggestue og flere dagplejere. Derudover er der idrætshal, boldbaner, tennisbaner og fitness mm. Byen har 2 discountbutikker der er åbent alle ugens dage.

1963
Byggeår
5
Antal rum
2
Antal badeværelser
985 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.498.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.512 kr.

Udbetaling

125.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

15,387 / 12.056 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Laila Houen Schuler
home Nørresundby

Ejendomsmægler MDE

lailas@home.dk

98 17 30 88

98 17 30 88