Slotsvej 24, Arrild, 6520 Toftlund

133 m2 villa

Kontant 599.000 kr.

Lys og velindrettet etplansvilla centralt i hyggelige Arrild


Plastikvinduer og døre

På Slotsvej 24 i Arrild, udbydes denne velholdte etplansvilla. Huset er placeret i et skønt villakvarter, med kort afstand til byens daginstitution, skole, indkøbsmuligheder samt fritidsaktiviteter.

Huset er opført i 1974 og fremstår i dag med en muret facade, eternittag samt plastikvinduer og døre. Du finder et samlet boligareal på i alt 133 kvm i ét plan, med en tilhørende garage på 32 kvm. Huset opvarmes via el og er klassificeret med energimærke F.

Indretning: Stort og funktionelt bryggers, med et praktisk klinkegulv, god opbevaringsplads samt de
fornødne vaskefaciliteter. Herfra er der adgang til et stort vinkelkøkken, med god arbejdsplads, indbygget ovn i ergonomisk højde, samt plads til en mindre spisegruppe. 

Fra husets fordelergang, er der adgang til et stort soveværelse, med indbygget skabsplads. Derudover er der yderligere to gode værelser, der fint kan benyttes som børneværelse eller kontor. Tilhørende denne afdeling, er der et stort badeværelse, med en rummelig bruseniche samt pænt miljø.

Husets centrum er en fantastisk vinkelstue - Her har du mulighed for at etablere en stor spisegruppe, hvor hele familien kan samles. Yderligere er der indrettet en hyggelig sofaafdeling, for enden af stuen. Fra stuen er der direkte udgang til en hyggelig udestue, hvor de sene sommeraftener kan nydes. 

I forlængelse af huset, er der en garage med god mulighed for parkering, samt plads til opbevaring. Du får en stor have, hvor størstedelen er belagt med græs, hvilket giver minimal vedligeholdelse.

Alt i alt en indflytningsklar villa, med en utrolig veludnyttet planløsning.

For aftale om fremvisning kontakt home Tønder på tlf.: 74726270
1974
Byggeår
4
Antal rum
837 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

599.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.229 kr.

Udbetaling

30.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

3,791 / 2.965 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Allan Nielsen
home Tønder

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

alnie@home.dk

74726270

74726270