Slotsgaden 23, Møgeltønder, 6270 Tønder

310 m2 villa

Kontant 2.395.000 kr.

Arkitektonisk perle i hjertet af Møgeltønder


Hele 310 kvm bolig

Beliggende på den historiske og charmerende Slotsgaden, finder du denne perle. Huset er opført tilbage 1761 og rummer hele 310 kvm bolig. Ejendommen fremstår udvendigt utrolig flot, hvor alle de gamle detaljer er velbevaret. De originale mursten, charmerende forsatsvinduer, samt et smukt tegltag. 

Huset er i de forgangne år blevet totalrenoveret, hvor alle rum er blevet moderniseret, dog med respekt for det originale udtryk. Dette giver en utrolig charmerende og intim atmosfære, der skaber rammerne for et fantastisk hjem. 

Indretning: Via den udsmykkede hoveddør, mødes du af en stor entré, hvor der er god plads til opbevaring af overtøj m.m. Stort moderne køkken fra 2021, med kogeø samt flotte låger, der passer til husets stil. Fra køkkenet er der adgang til en kælder, der indeholder et praktisk viktualierum, samt et ekstra disponibel rum, der eventuelt kunne indrettes som vinkælder. 

Dobbelt stue, med flotte plankegulve og de charmerende synlige bjælker. Her er der god mulighed for at indrette en spiseafdeling, samt en hyggelig tv stue. I østenden af ejendommen, er der to store soveværelser, begge med nye flotte Dinesen gulve, og med en hyggelig brændeovn i det ene.

Moderniseret badeværelse, der fremstår i lys stil og samt med charmerende miljø. Yderligere er der i stueplan et stort og funktionelt bryggers, samt et ekstra soveværelse. 

Bevæger man sig op på 1. sal, mødes du af en stort repos. Herfra er er der adgang til en stort soveværelse, med eget walk-in closet samt en skøn udsigt til Slotsgaden. Derudover er der yderligere fire soveværelser, der alle fremstår moderniseret og i charmerende stil. 

Herligheden er beliggende på en 1.198 kvm stor og aflukket grund. På sydsiden af ejendommen, er der opført en hyggelig terrasse, hvor man har mulighed for at nyde solen hele dagen. 

Der vil i marts 2023 blive installeret en luft til vand varmepume med aftale hos Nærvarme

Alt i alt en fantastisk charmerende og historiefyldt ejendom, beliggende i hjertet af Møgeltønder

Ses vi? Det håber jeg virkelig vi gør !
1761
Byggeår
11
Antal rum
1198 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.395.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.764 kr.

Udbetaling

120.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

14,730 / 11.531 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Allan Nielsen
home Tønder

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

alnie@home.dk

74726270

74726270