Slotsgade 35E, 6200 Aabenraa

98 m2 villa

Kontant 1.965.000 kr.

Skønt, nyere byhus med egen gårdhave og parkering


Aabenraa

Byhuset, der er opført i 1998, er det ideelle hjem til et par, til singlen eller den lille børnefamilie, som vil bo bynært, uden at få spoleret nattesøvnen. På Slotsgade 35E er der med andre ord så stille og ugeneret, at I stort set kan høre Mølleåen løbe forbi i nærheden.
Bagved den parkeringsplads, der ligger på den anden side af gårdhaven, får I adgang til nogle pragtfulde grønne arealer, som sender byhusets beliggenhed helt i top. Der er græsarealer med plads til børneleg og spas, rustikke træmøbler hvor weekendens frokost kan nydes, bålplads, gyngestativ og trægynger - et slaraffenland for børn der elsker at være ude. Der er skøn natur i lange baner, og alligevel kommer I til at bo i gåafstand til børnepasning, skole, indkøb og til byens hyggelige gågade med caféer og butikker.
Byhuset er velindrettet, lyst og ganske charmerende. Her får I et velfungerende køkkenalrum og stuemiljø i åben forbindelse, hvor der er en god loftshøjde, plankegulv og udgang til gårdhaven.
På førstesal venter tre lyse soveværelser - alle med faste skabe og lyse trægulve samt pænt badeværelse med bruseniche, plads til vaskefaciliteter og vindue til omhyggelig udluftning.
På hver sin side af byhuset ligger der henholdsvis en østvendt terrasse og en vestvendt gårdhave, som lægger op til udendørs afslapning og hyggestunder med familien. I forbindelse med gårdhaven er der et rummeligt skur til cykler, værktøj, havemøbler mm.
Parkering af bilen kan ske på den fælles p-plads.

Kontakt os allerede i dag, for at få en fremvisning, på 74 62 40 45.
1998
Byggeår
4
Antal rum
104 m2
Grundareal
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

1.965.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.244 kr.

Udbetaling

100.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

12,097 / 9.461 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Karsten Frehr
home Aabenraa

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

frehr@home.dk

74624045

74624045