Skyttehusgade 12, 7100 Vejle

186 m2 villa

Kontant 3.995.000 kr.

Fantastisk byhus centralt i Vejle med kun få hundrede meter til Nørreskov


Indrettet med selvstændig lejlighed i stueplan

Med kun ca. 480 meter til Nørretorv og ca. 280 meter til Nørreskov, når du både Vejles pulserende bymidte og finder roen i det kuperede skovareal på få minutters gang. Den perfekte beliggenhed hvis du gerne vil bo i hjertet af Vejle, men stadig have let adgang til naturen. 

Skyttehusgade 12 er et klassisk byhus som byder på 186 kvm bolig som er fordelt på 3 etager. Boligen er i dag indrettet med en selvstændig lejlighed i stueplan og en bolig som fordeler sig på 1. og 2. salen, som byder på 123 kvm. Hvad end du vil fortsætte med denne indretning eller ønsker at benytte boligen som en enhed, er der rigtig gode muligheder. 

Du bliver budt indenfor i en præsentabel entré, hvorfra du både har adgang til lejligheden i stueplan, en flot trappeopgang til 1. salen og adgang til den hyggelige baghave. 

Lejligheden i stueplan er indrettet med entré, kombineret spise- og opholdsstue, køkken, soveværelse og et badeværelse som er renoveret i 2021. 

Boligen på 1. og 2. salen har i 2021/22 gennemgået en gennemgribende renovering, hvor mere eller mindre alt indvendig er renoveret med sans for detaljen. De store lyse rum, med lækre detaljer i både køkken og badeværelse giver en bolig ud over det sædvanlige. 1 salen er indrettet med leverum, hvor du har et stort køkken/alrum, med naturlig opdeling til opholdsstuen. Det gennemgående lysindfald og gode lofthøjde giver en fantastisk rumfornemmelse. På 2. salen har du endnu en stue, stort soveværelse og et rummeligt badeværelse. Ønskes der et ekstra værelse, kan dette let etableres i stuen her. 

Til boligen hører en hyggelig og aflukket baghave. Baghaven grænser direkte op mod et grønt areal, hvorfor du her nærmest ikke fornemmer du befinder dig i hjertet af Vejle. Baghaven rummer også et ældre baghus, som dog trænger til renovering.

Alt i alt en bolig med en fantastisk beliggenhed, som rummer meget. Hvad end du ønsker den perfekte teenageafdeling i stueplan, ønsker muligheden for at køre Airbnb udlejning eller bare gerne vil have et rummeligt byhus, så er Skyttehusgade 12 en oplagt mulighed. 
5Antal rum
1890Byggeår
2Antal toiletter
217 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.501 kr.

Udbetaling

200.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

22,944 / 18.648 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Patrick Ø. Buchholdtz
home Vejle - Damhaven

Ejendomsmægler, MDE - Salgschef

pabu@home.dk

75822811

75822811