Skovvej 8, Kalundborg Vestby, 4400 Kalundborg

183 m2 villa

Kontant 2.345.000 kr.

Fedt familiedomicil med interne udviklingsmuligheder


Skovvej 8, 4400 Kalundborg

Stemningen er både varm og nærværende i denne lækre villa, med en fantastisk beliggenhed på blind vej, tæt på Kalundborg centrum og vandet. Forenden af vejen er der direkte adgang til Kildeskoven og smutvej til skole og kælkebakke.
Ejendommen der fremstår meget velholdt, byder på en virkelig gennemtænkt indretning, der kan vokse med families behov eller opfylde ønsker som hjemmearbejdsplads, krearum, hjemmebiograf, motionsrum, air B&B for familien fra Jylland eller udslusningslejlighed for de glade teenagere.
Du får 183 kvm boligareal + ekstra kvm i nederste plan, med følgende indretning: Velkomst entre – fordelingsgang med plads til overtøjet – gæstebadeværelse med brus – forældresoveværelse med walk through closet og flot badeværelse med brus – 2 børneværelser – bryggers - flot køkken med samtaleø og dobbelt fløjdøre til kæmpe stue med integreret spiseafdeling og udgang til rigtig lækker terrasselounge med masser af grill- og hygge potentiale. Terrasseloungen har status som det foretrukne sted i de varmeste måneder om året. Fra stuen er der spindeltrappen til nederste plan, der er indrettet med 2 meget store værelser med egen indgang og udgang til terrasse.
Den skønne have er total legesyg og klar-parat-start til de små poder, der ønsker røde kinder og sol på næsen. I haven er der flere dejlige frugttræer og en stor saftiggrøn græsplæne.
Som ekstraudstyr medfølger et rigtig godt udhus/værksted og carport.
For enden af Skovvej fører en sti dig gennem skoven til skole, indkøbsmuligheder og byen. Der er et godt sammenhold i grundejerforeningen, og den årlige vejfest plejer altid at være et trækplaster.

6Antal rum
1972Ombygget
2Antal toiletter
1576 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.345.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.495 kr.

Udbetaling

120.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

13,509 / 10.882 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Heidi Bjørn Gericke
home Kalundborg

Salg og vurdering

missbh@home.dk

59 51 56 00

59 51 56 00