Skovmærkebakken 7, 8930 Randers NØ

130 m2 villa

Kontant 2.695.000 kr.

VELINDRETTET LÆNGEHUS


-ROLIGT OG BØRNEVENLIGT VILLAKVARTER

Med en beliggenhed i Dronningborg i et hyggeligt nybyggerkvarter, er der ikke langt til hverken skole, indkøb eller idrætsfaciliteter. Herfra har du under 6 km. til Randers Centrum, hvor du finder et udvalg af spændende butikker, caféer og aktiviteter. Byen huser også flere populære attraktioner såsom Randers Regnskov, Memphis Mansion og Randers Kunstmuseum. Er du til det aktive liv, så kan du tage en kajaktur på Gudenåen eller køre en tur på mountainbiken på de mange stier i området.

Husets 130 m2 er veludnyttet og ideelt til den lille familie. Fra carporten kan du gå tørskoet ind i husets pæne entré, hvor der er plads til at hænge overtøjet og stille skoene. Entréen/gangen leder dig først igennem værelsesafdelingen med to rummelige værelser, et bryggers og et badeværelse.
Længere inde i huset når du til det store leverum, bestående af et køkken, alrum og en stue. Her er der lavet skråloft, som er med til at åbne rummet op sammen med de store vinduespartier. Fra alrummet og stuen her du har adgang direkte ud til haven, hvor du kan nyde solen hele dagen. I køkkenet har vi lavet en skabsvæg med indgangen til det skjulte depotrum samt en halvø med to siddepladser, hvor børnene kan sidde og følge med i madlavningen. Selve køkkenet har vi valgt i en grå farve, som skaber lidt kontrast i det ellers lyse rum.
Voksenafdelingen ligger uforstyrret bag stuen, og her finder du et soveværelse med skabsvæg og vinduer på hver side af sengen samt et tilhørende badeværelse. Her har vi kræset om detaljerne med en dyb bruseniche med rainshower samt et bademøbel med grå låger, som matcher til inventaret i køkkenet.
Til huset hører der også et redskabsrum, hvor du kan opbevare diverse haveredskaber, cykler og værktøj.
4Antal rum
2023Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

2.695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.368 kr.

Udbetaling

135.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

15,548 / 12.347 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

André Seyedi
home Randers

Ejendomsmægler, MDE

ansey@home.dk

86 42 38 00

86 42 38 00