Skovhusevej 15, Orte, 5560 Aarup

150 m2 villa

Kontant 995.000 kr.

Villa i fredelige og naturskønne omgivelser nær Frøbjerg Bavnehøj (Fyns højeste punkt)


Flot udsigt til det smukke kuperede landskab... ikke mindst fra den store sydvendte terrasse

Med nøgleord som naturskønne omgivelser, en sydvendt terrasse og en smuk udsigt over landskabet får I gode rammer i denne villa, der ligger fredeligt og ugeneret for enden af en lille lukket vej.

Den naturskønne beliggenhed understreges af det hyggelige dyreliv og den smukke udsigt til mark og skov i det flotte kuperede landskab omkring Frøbjerg Bavnehøj, der er Fyns højeste punkt. 
Her står den på fredelige omgivelser og landlig idyl, og samtidig finder I Frøbjerg-Orte Friskole, børnehave, vuggestue og bus inden for blot én kilometer. 
Afslutningsvis tager det cirka 10 minutter at køre til Aarup, Tommerup eller Vissenbjerg, hvor I finder en bred vifte af indkøbsmuligheder, mens Odense kan nås på omkring 30 minutter.

Glæd jer til en soveafdeling på førstesalen og et opholdsmiljø i stueetagen, der sikrer jer både privatliv og kvalitetstid med hinanden. Oveni er der et toilet på begge etager. Endelig er beliggenheden skøn, hvis I vil bo tæt på naturen og samtidig have hverdagens gøremål indenfor overskuelig rækkevidde.

Samlingspunktet er den store stue, som fremtræder let og indbydende med et skønt lysindfald. Her kan I både placere en sofagruppe og et spisebord. Tilmed er der en brændeovn. Desuden har stuen adgang til et værelse med mange anvendelsesmuligheder.

Køkkenet byder på lyse elementer og massive træbordplader samt mulighed for indretning af lille spiseplads. Herfra er der adgang til viktualierummet. Videre er der et bryggers, et badeværelse og et disponibelt rum, ligesom huset har direkte adgang til en tilbygning med et værksted.
I kan glæde jer til en hyggelig soveafdeling på førstesalen, som gør det muligt at trække sig tilbage og slappe af i private omgivelser. Heroppe findes tre værelser, et toilet og en gang, hvor der evt. kan indrettes kontorplads.

Udenfor kan I se frem til en dejlig grund, som bliver det naturlige omdrejningspunkt i sommerhalvåret. Haven har en græsplæne til afslapning og aktiviteter i det fri, mens det store, sydvendte terrassemiljø indbyder til dejlige hyggestunder, hvor naturen og den smukke udsigt kan nydes i fulde drag. 
Som bonus er der en carport, et skur og et drivhus.

Velkommen til Skovhusevej 15 :-)
1927
Byggeår
5
Antal rum
2
Antal toiletter
1306 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.016 kr.

Udbetaling

50.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

6,182 / 4.805 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Rikke S. Svensson
home Ejby-Aarup

Ejendomsmægler, MDE

risv@home.dk

64462010

64462010