Skovhjørnet 2, 3460 Birkerød

195 m2 villa

Kontant 6.750.000 kr.

Indflytningsklar 1-plans villa med mange værelser


Birkerød

Velkommen til Skovhjørnet 2. 

På minutter kan du til fods stå på Hovedgaden med dens store udvalg af dagligvarer, specialforretninger og spisesteder. Både sports - & svømmehal ligger få minutter herfra og skoven Bistrup Hegn er lige rundt om hjørnet. Til pendlerne er der kun 5 minutter til S-toget. Skole og daginstitution er ligeledes i behagelig afstand, så kort sagt: boligen er placeret med en god central beliggenhed i gåafstand til alt det der kan gøre hverdagen nem og bekvem.

Når du ankommer til Skovhjørnet 2 mødes du af en stor privat indkørsel med carport med plads til to biler, samt massere af plads til flere gæsteparkeringer. Yderligere stort skur på bagsiden af carporten. 

Ved entré i villaen møder du først en lille entre med et gæstetoilet. Fra entré kommer du ind i den store stue med pejs og plads til hele familien. Fra stuen har du adgang til det første af husets fem soveværelser. 
Videre fra stuen går man ind i husets køkken-alrum. Her har du et stort rummeligt nyere køkken som er sat op for 2 år siden med hårde hvidevarer fra Siemens. Det er i åben forbindelse med spisestuen, hvor der er plads til både familie og spisende gæster. Yderligere har du direkte udgang til husets store overdækket træterrasse, hvor der fantastisk mulighed for at nyde solen hele dagen, da terrassen er vendt stik syd. 

Fra spisestueafdelingen har du adgang til husets bryggers med sprit ny vaskemaskine fra Siemens, som du selvfølgelig også kan entréer udefra. Til sidst har du husets værelsesafdeling. Her har du hele 4 soveværelser og 2 lækre og store badeværelser, yderligere har du en bred gang mellem værelserne som nærmest fungerer som et opholdsrum/legerum. 

Villaen egner sig perfekt til den store pladskrævende børnefamilie. 

Kontakt os i dag for en fremvisning af huset.  
7Antal rum
1970Byggeår
3Antal toiletter
800 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

6.750.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

5.189 kr.

Udbetaling

340.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

38,666 / 31.583 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nicolai Nielsen
home Birkerød

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

nielsen@home.dk

45816000

45816000