Købsaftale underskrevet

Skovduevej 48, Assentoft, 8960 Randers SØ

185 m2 villa

Kontant 2.095.000 kr.

ASSENTOFT - 4 SOVERUM - 2 BADEVÆRELSER


POPULÆR BELIGGENHED LIGE UD TIL SMUK NATUR


Ejendommen er beliggende lige midt i Assentoft i gåafstand til smuk natur og store grønne områder. Her er rig mulighed for gå-, løbe- eller cykelture. Vejen er en rolig og lukket veletableret villavej. Der er cykelsti til indkøb og skole. Assentoft byder på gode indkøbsmuligheder, omfartsvej til linket til E-45, skole til og med 9. klassetrin, 2 sportshaller, daginstitutioner og en aktiv gymnastik- og idrætsforening.

Grunden er anlagt med indkørsel, garage, rummeligt udhus og have. Haven er veletableret med græsplæne, enkelte træer, buske og stauder. Haven er privat og har den skønneste atriumgård, hvor husets beboere kan nyde livet og slappe af - efter en ofte hektisk hverdag.

Opvarmningsformen er naturgas. Der er gulvvarme i pejsestue samt begge badeværelser. Der er en ældre pejse indsats i stuen. En del vinduer i huset er skiftet.

INDEHOLDER:

Dejlig entré med garderobeplads og adgang til henholdsvis værelse samt moderniseret gæstebadeværelse med bruseniche. Lys stue i 2 niveauer. I den sænkede pejsestue er der pejseindsats. Lyst ældre køkken med godt med både bord- og skabsplads. Fra køkkenet er der delvis åben forbindelse til alrum med plads til det lange spisebord samt udgang til den syd/vest vendte atriumgård. Fra alrummet er der ligeledes adgang til 2 værelser, oprindeligt badeværelse med både bruseniche og karbad samt soveværelse med skabsvæg. Mindre bryggers med udgang til indkørslen.

Her finder du en bolig som byder på super gode rammer for, at du selv kan sætte dit præg inde og ude.

Beliggenheden er i top - tæt på alt!

Jeg glæder mig til at fremvise boligen til dig. 

Mvh Trine Sander 
5Antal rum
1976Byggeår
2Antal toiletter
856 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Trine Sander
home Assentoft

Cand.jur., ejendomsmægler, MDE

trisa@home.dk

86492020

86492020