Skovduevej 17, Assentoft, 8960 Randers SØ

198 m2 villa

Kontant 2.698.000 kr.

ASSENTOFT - BLIND VEJ OG SMUK UDSIGT TIL NATUR OG FJORDEN


DEJLIG VILLA ISTANDSAT INDVENDIGT FRA 2013 OG FREM TIL 2022 - FLOT OG LYS STIL

Denne villa er beliggende på Skovduevej, som er et af de attraktive områder i Assentoft. Vej systemet er blindt - dejlig trygt for dine børn - og området ligger op til den skønneste natur med grønt, bakker og slugter samt stier rundt i området, som du vil nyde at løbe, cykle eller gå rundt i med dine børn eller hund - et naturskønt område lige udenfor døren.

I Assentoft finder du Netto og SuperBrugsen samt REMA1000 og flere andre former for indkøb - bl.a. slagter og frisør. Skolen, som går til og med 9. klasse ligger sammen med flere børnehaver og vuggestuer samt juniorklubben mv. Det er også her det store sportsanlæg ligger - her er der 2 haller, multibane, stadion og tennisbaner og paddelbane. Både løbe- og cykelklubben starter ligeledes ud herfra. Så er der børn i familien eller dyrker du sport selv - så findes det ikke meget bedre - det skulle da lige være, at du når det hele via skolestien/stisystemer - SIKKERT OG TRYGT.

Via omfartsvejen og E45 er du i Århus i løbet 35 minutter. Og ind til Randers centrum er der kun10 minutters kørsel i bil - tager du alternativt cyklen, så er der cykelsti hele vejen.

Villaen er som tidligere nævnt fuldstændigt istandsat indvendig. Her er nye gulve med ny gulvvarme i stueplan (minus et værelse), nyt el, nye lofter, nyt badeværelse og lækkert stort køkkenalrum fra Svane.

Haven er med 2 skønne terrasser og græsplæne. Dobbelt carport og udhus.

INDEHOLDER I STUEPLAN:
Forgang som er delvis åben til det lækre og store køkkenalrum med hvide elementer fra Svane og stor bordø. Fra alrummet er der adgang til 2 skønne værelser - det ene med glaskarnap og udgang til haven. Badeværelse med bruseniche. Dejligt bryggers i lyse farver og samme stil som køkkenet. Og et lille fyrrum.

INDEHOLDER PÅ 1. SAL:
Skøn opholdsstue med udsigt til fjorden og loft i kip samt synlige hanebånd. Stort badeværelse med både badekar og bruseplads. Walk-in og 3 gode børneværelser hvoraf den ene er med hems.
EN SUPER FLOT 1. SAL MED KIG TIL BÅDE FJORDEN OG OMRÅDET.
1974
Byggeår
6
Antal rum
2
Antal toiletter
1082 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.698.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.961 kr.

Udbetaling

135.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

16,680 / 13.027 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Peder Jakobsen
home Assentoft

Indehaver, ejendomsmægler & valuar, MDE

pederj@home.dk

86492020

86492020