Skovbrynet 13, Brejning, 7080 Børkop

190 m2 villa

Kontant 1.395.000 kr.

Villa med mulighed for at sætte sit eget præg,


En fantastisk udsigt ud over eng og skov.

Denne rummelige villa med et boligareal på 190 m2, plus nogle kælderrum - er beliggende på lukket villavej, med en fantastisk udsigt over skov og marker.
Villaen indeholder: 
Ved indgangen bydes du velkommen af en rummelig entre, der fører til de forskellige områder af huset. Stueplanen inkluderer et køkken med lille spiseplads, bryggers, dejlig vinkelstue, der har en hyggelig brændeovn. Dette giver en varm og indbydende atmosfære, perfekt til afslapning og hygge med familie og venner. Fra stuen er der en udgang til en terrasse, der delvist er overdækket, samt svalegang. Dette udendørs område er ideelt til udendørs underholdning eller blot at nyde den smukke natur omkring huset.

Der er også et ekstra værelse, der kan bruges som et kontor, gæsteværelse eller soveværelse. 
I stueetagen finder du også badeværelse med kar. Dernæst er der også et gæstetoilet. 

Kælderplanet i huset indeholder tre gode værelser, der giver ekstra plads til familien eller gæster. Der er også to disponiblerum, der kan bruges til opbevaring eller til at skabe en hjemmearbejdsplads eller hobbyrum. Et teknikrum er også tilgængeligt i kælderen, samt gang med udgang til haven. 
Alt i alt er her utrolig god plads, og med den smukke udsigt, er det et ideelt hjem for familier, der ønsker masser af plads og ønsker at sætte sit eget præg på deres kommende hjem.
5Antal rum
1976Ombygget
2Antal toiletter
708 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.395.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.149 kr.

Udbetaling

70.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,106 / 6.585 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jonna Harbo
home Brejning

Ejendomsmægler MDE

joha@home.dk

75 86 88 00

75 86 88 00