Skovballevej 86, Tåsinge, 5700 Svendborg

188 m2 villa

Kontant 1.995.000 kr.

Charmerende murstensvilla med stor grund på over 3.000m² i naturrige omgivelser


Idyllisk, alligevel blot ti minutter fra byliv

Et varmt og hjerteligt velkommen skal lyde til denne store murstensvilla på Skovballevej 86 i rolige Gesinge. Er I til plads? Natur? Overdådige solnedgange? Denne villa kan rumme selv den store familie, og så kan naturidyllen tilmed udskiftes med byliv både i Svendborg og i Rudkøbing på bare ti minutter.
Kom med indenfor, som husets 188 kvadratmeter udfolder sig for øjnene af jer. Der er to regulære etager at gå på opdagelse i, og vi begynder med stueplan: Her finder I både bryggers og entré, badeværelse, husets første værelse og så et køkken i forbindelse med spisestuen – og herfra kan I entrere via dobbelte fyldingsdøre ind til opholdsstuen. Førstesalen gemmer på de resterende værelser; dem er der tre af med videre afsæt til gode hemse, og mangler I et værelse, kan dette let etableres, og slutteligt et toilet, som I alt sammen får adgang til fra en nydelig repos. På den måde kan selv den sammenbragte familie finde nok sovepladser i hyggelige, indbydende rammer.
Spred armene ud, og husk solcreme, for her på adressen er der 3.251 kvadratmeter at nyde godt af. Havestuen agerer bindeled mellem inde og ude, og herfra vil vi særligt fremhæve den fortryllende udsigt, hvor solnedgangene nydes bedst side om side med hverandre. Og til enhver anledning kan I invitere familie, legebesøg og alle andre typer af gæster over på havehygge under solen.
Kør ti minutter den ene vej, eller kør ti minutter den anden vej. De vidst strakte marker og den store himmel er altid tæt på byliv til hverdagen. Den lokale skole er i cykelafstand herfra, ligesom brugsen kun er en kort køretur væk. Det er også her, at morgenbrødet købes, og hvor hilsenerne mellem de søde naboer, som I endnu har til gode at møde, kan udveksles. Og kan I ikke få nok af natur, fred og solnedgangene fra terrassen, så følg det varme aftenrøde ud til Skovballe Havn med badebro og glinsende vand.
1914
Byggeår
6
Antal rum
2
Antal badeværelser
3251 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.651 kr.

Udbetaling

100.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

12,369 / 9.595 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Anders Bo Christiansen
home Svendborg

Ejendomsmægler MDE

anbo@home.dk

62214200

62214200