Skovbakkevej 1, Lime, 8544 Mørke

135 m2 villa

Kontant 1.645.000 kr.

LIME - MELLEM HORNSLET OG RANDERS - EN HYGGELIG OG FREDELIG LANDSBY - ENERGI B


TOTALRENOVERET VILLA I 3 PLAN - FANTASTISK OG FLOT KÆLDER OG GARAGE

Er du til fred og ro - et stille og roligt landsbyliv hvor der er tid til at tage en snak eller bare gå rundt og slappe af og nyde solen - så er Lime måske lige noget for dig.
Byen er beliggende midt imellem Randers, Auning og Hornslet - 3 byer hvor du finder alt hvad du har brug for i dagligdagen - indkøb, skole, børnehave og vuggestue samt sport. Skolebussen kører til Skørring - ca. 2 km. Rosenholmskoven ligger ca.10 minutters kørsel fra Lime.

Byens beboerhus er aktivt og er et stort plus for byen.

Villaen er gennem de senere år blevet renoveret med bl.a. omfangsdræn, hel ny indrettet kælder med gulvvarme (bolig kvalitet), indvendigt isoleret, 300 mm isolering på loftet, nyere tag, nye gulve og døre samt vinduer. 

Haven er bare skøn - flot beplantning og delvis lukket. Skøn og hævet terrasse ( 3 år )med trappe ned i haven. Stor indkørsel med plads til flere biler og nyere garage der er fuldt isoleret og med autoport. Her er forberedt til toilet og gulvvarme.

INDEHOLDER I STUEPLAN:
Flot udvendig trappe op til hallen, som er med klinkegulv og flotte trapper til 1. sal og kælderen - her er helt åben. Fransk dør indtil opholdsstue med synlige hanebånd. Skønt og stort køkkenalrum med klinke- og trægulv. Dobbelt dør ud til terrassen. og hvide køkken elementer med god plads.
HER ER GULVVARME I HELE STUEPLAN.
INDEHOLDER PÅ 1. SAL:
Her får du en flot og lys 1. sal som p.t. bruges til udlejning - så her finder du en stor vinkelstue - som kan blive til flere værelser. Tekøkken med elementer og hvidevarer. Badeværelse med brusekabine. Hyggeligt soveværelse med skabe. Mulighed for udlejning af lejlighed på 1. sal.
INDEHOLDER I KÆLDEREN:
Her får du en oplevelse udover det sædvanlige - alt er sat fantastisk i stand - klinkegulve med gulvvarme overalt, lyse farver, store vinduer - helt fantastisk. Her er et bryggers med god skabsplads. Stort og dejligt badeværelse med bl.a. en lille håndvask i børnehøjde. 3 gode og lyse disp.rum - bruges i dag som værelser - en kælder med mange muligheder og i samme kvalitet som beboelsen.
1925
Byggeår
4
Antal rum
2
Antal badeværelser
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

1.645.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.869 kr.

Udbetaling

85.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,145 / 7.905 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Peder Jakobsen
home Assentoft

Indehaver, ejendomsmægler & valuar, MDE

pederj@home.dk

86492020

86492020