Skolevej 5, 5580 Nørre Aaby

166 m2 villa

Kontant 1.695.000 kr.

Fin og velindrettet villa i Nørre Aaby


Fordelagtig beliggenhed tæt på det hele

Er I på udkig efter en velindrettet villa, der er placeret i et fantastisk område, hvor familielivet får de bedste rammer? Så er denne i Nørre Aaby et godt bud. Her kan I glæde jer over en nydelig murermestervilla fra 1923, som beriger jer med 262 etagemeter fordelt over en underetage, en stueetage og en første sal.
Beliggenheden er helt ideel for jer, der drømmer om en dagligdag, hvor det hele kan gå op i en højere enhed, da I her befinder jer tæt på det meste. Fra boligen er der gåafstand til både daginstitution, den gode Nørre Aaby Realskole, et bredt udbud af indkøbsmuligheder og Nørre Aaby Station, der på ingen tid fører jer til de nærliggende byer. På samme tid er der også optimale tilkørselsforhold til motorvejsnettet, så I let kan komme til både Odense, Fredericia, Kolding og Vejle.
Jeres kommende hjem fremtræder nydeligt og har tilmed lydisolerede vinduer i stuen og er samtidig også hulmursisoleret, hvilket skaber en helt særlig ro indendørs. I stueplan kommer I til et gæstetoilet, mens de resterende kvadratmeter er dedikeret til opholdsrummene med køkken-alrum samt to stuer en suite, der flot adskilles af fløjdøre. Køkkenet har optimale opbevaringsløsninger, og i stuerne bliver I mødt af flotte plankegulve.
Videre leder trappen op til førstesalens repos, der åbner op til et brusebadeværelse såvel som de tre værelser, der alle har fornuftige størrelser. Endelig venter den fine underetage som gemmer på flere brugsformål. I kan blandt andet se frem til et praktisk vaskerum såvel som fem disponible rum.
Afslutningsvis når I til den hyggelige have med et skønt terrassemiljø, hvor I kan nyde afslappende stunder i havesættet og beundre omgivelserne med græsplæne og let beplantning. Yderligere får I også en dobbelt garage med overdækning til en trailer, ligesom der også er et funktionelt, muret udhus til opmagasinering.
7Antal rum
1923Byggeår
3Antal toiletter
607 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.704 kr.

Udbetaling

85.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

9,778 / 7.762 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Arne Blomstrøm
home Ejby-Aarup

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

arneb@home.dk

64462010

64462010