Købsaftale underskrevet

Skolevænget 21, 2800 Kongens Lyngby

171 m2 villa

Kontant 8.495.000 kr.

Rummelig familievilla med charme og hyggelig have i centrum af Lyngby


- Med sildebensparketgulv og højt til loftet.

I et eftertragtet villakvarter centralt i Lyngby er der netop sat et til-salg-skilt op ude foran Skolevænget 21. Det er en villa med flotte og charmerende træk i tre gode plan; hertil med en super skøn sydvendt have.
Der er stadig originale detaljer at hvile blikket på, som I går på opdagelse i husets 269 etagemeter – tag bare stav- og sildebensparketgulvene, trappegelænderne og i det hele taget rumfordelingen med stuer en suite og store vinduespartier samt franske døre, der lader lyset flyde frit.
Boligoplevelsen starter godt ud i stueplan, hvor I fra den pæne hoveddør kommer ind i en entré, som binder etagerne sammen. På denne etage tages I videre til først et køkken og tre stuer en suite med videre afsæt til terrassen og haven. Planet afrundes af et gæstetoilet. Tager I trappen op til førstesalen, mødes I af fire værelser, hvoraf det ene har adgang til en altan, samt et brusebadeværelse. Kælderens 98 gode kvm afslutter huset med brugbare rum, værksted og vaskerum. Har I særlige drømme om inventar og indretning? Den charmerende røde tråd kan I let forme, præge og skabe løbende.
Villaen, som er opført i '35, står på en 800 kvm stor og grøn grund. Det ser I allerbedst fra altanen, hvorfra I kan nyde morgen- og formiddagssolen med vue over områdets trækroner. I kan ydermere nyde livet på den hævede, solrige træterrasse med trappe ned til græsplænen, som munder ud i hæk og træer. På husets forside finder I desuden en stor carport med skur.
Som beboere på Skolevænget bliver I en del af et attraktivt kvarter med gå- og cykelafstand til institution og skole. Samtidig er der ikke andet end 700 m til Lyngby Station, hvilket bl.a. vil glæde pendleren mod København – det tager 20 min. med A- og E-linjen – mens Lyngbys bymidte for alvor folder sig ud få hundrede meter senere. I kan altså gå eller cykle til den levende bymidte på få minutter, mens den grønne pause skal nydes ved Lyngby Sø i samme korte afstand herfra.
7Antal rum
1935Byggeår
2Antal toiletter
800 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Alexander Weiss
home Kgs. Lyngby

Salgschef & Ejendomsmægler, MDE

alwei@home.dk

45 93 24 44

45 93 24 44