Skolebakken 16, Strandhuse, 6000 Kolding

268 m2 villa

Kontant 9.500.000 kr.

Imponerende udsigtsejendom i skønne Strandhuse


Til jer der sætter pris på komfort, æstetik og enestående udsigt

Dette er en unik mulighed for at eje en helt fantastisk udsigtsejendom beliggende på Skolebakken 16 i Kolding. Ejendommen har gennemgået en omfattende og nænsom renovering, herunder energioptimering, hvilket har resulteret i en imponerende B-mærkning. Alt er ændret, så ejendommen står fuldstændig indflytningsklar. 
Hovedtræk ved ejendommen inkluderer et boligareal på 268 kvadratmeter med store, lyse rum og praktisk indretning. Ved ankomsten møder du en smuk hall med udsyn til de fritlagte spær på 1. sal, der straks fanger opmærksomheden. Herfra åbner alrummet sig, med køkken og stue i åben forbindelse, og en imponerende udsigt, der breder sig ud fra begge rum og fører ud til en stor altan/terrasse.
Køkkenet er moderne med inventar fra Svane med bl.a. "hide away skab" og masser af opbevaringsplads, her er Douglas trægulve og et imponerende lysindfald af de store vinduespartier, der pryder rummet og skaber en lys og indbydende atmosfære. Et gæstetoilet med flotte terrazzoklinker og to værelser findes også på denne etage.
På 1. sal vil du opleve synlige bjælker og to store værelser, hvor soveværelset har en imponerende udsigt at vågne op til. Et stort badeværelse med rummelig bruseniche, terrazzoklinker og eksklusive messinggreb fuldender dette niveau.
I underetagen, hvor størstedelen er godkendt til bolig, finder du to meget store værelser, begge med en betagende udsigt. Der er også et toilet i samme stil som de andre i huset. Et dejligt bryggers med plads til et arbejdsrum og en ekstra rummelig lejlighed indeholdende et godt værelse, et flot Ikea-køkken med spiseplads og flot badeværelse.
Detaljer og kvalitet er i fokus i hele huset. Alt er istandsat med omhu og sans for kvalitet, hvilket skinner igennem i hvert eneste rum og element. Ejendommen inkluderer desuden en fin garage og en have med flere terrasser og hyggelige kroge, hvor du kan nyde den smukke natur og udsigten.
Her er drømmeboligen til jer, der sætter pris på komfort, æstetik og enestående udsigt og vi inviterer dig til at opleve den personligt og lade dig fortrylle af dens unikke charme.
8Antal rum
1945Byggeår
3Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

9.500.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

5.664 kr.

Udbetaling

475.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

54,419 / 43.347 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Sandra Lykke Nielsen
home Kolding Åpark

Indehaver, ejendomsmægler MDE

slns@home.dk

75 52 09 33

75 52 09 33