Skiven 2, 4560 Vig

283 m2 villa

Kontant 2.795.000 kr.

Vig


Villa til den store familie, eller flere generationer

Skiven 2 i Vig er en utrolig flot og velholdt vinkelejendom, perfekt indrettet til familien der ønsker meget plads, eller til flere generationer.

Boligen er indrettet med entré med klinkegulv og trappe til 1. sal, skøn lys opholdsstue med brændeovn, og i åben forbindelse til stort køkken/alrum med alle hårde hvidevarer, og masser af skabs-, og bordplads, samt soveværelse med direkte adgang til det ene af husets i alt 3 badeværelser. Her er desuden et godt bryggers med god plads til vaskefaciliteter. Fra bryggerset ligger der en stor dobbelt garage med el-port, og herfra er der videre adgang til en selvstændig afdeling, indrettet med både stue, åbent tekøkken, 2 soveværelser og et pænt badeværelse med brus.

Husets 1. sal rummer et stort repos, som kan bruges til både stue, arbejdsplads eller legerum, mulighederne er mange. Her er yderligere 4 store værelser og endnu et flot badeværelse med brus og badekar.

Huset har en dejlig afskærmet have udlagt med græsplæne. Plænen er super nem at vedligeholde, og her er masser af plads til boldspil og hygge med familien. Fra stuen har man også udgang til en hyggelig fliseterrasse, hvor her er rigelig plads til både grill og spisebord. 

Ejendommen er et lavenergihus, hvor den primære opvarmning er fjernvarme med genveksanlæg, samt supplerende varme i form af brændeovn i stuen. Der er computer/telefonstik i alle værelser, samt IHC- anlæg i hele ejendommen.

En meget veldisponeret, og sjældent udbudt type ejendom, beliggende centralt i Vig, 

Ring til home på tlf. 59650165 for en fremvisning.
2005
Byggeår
10
Antal rum
3
Antal badeværelser
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

2.795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.107 kr.

Udbetaling

140.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

17,174 / 13.329 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Tommy Rasmussen
home Asnæs

Butikschef, Salg & vurdering

tommyr@home.dk

59 65 01 65

59 65 01 65