Købsaftale underskrevet

Skippervej 3, Bredballe, 7120 Vejle Øst

88 m2 villa

Kontant 3.495.000 kr.

Ældre udsigtsvilla på vandsiden af Strandvejen - byggegrund eller renovering..?


Beliggenheden er i top og mulighederne er mange

I 3. række til Vejle fjord og på vandsiden af Strandvejen i Bredballe, med storslået udsigt hertil og de smukke omgivelser ved Munkebjergskovene på den anden side af fjorden, finder du denne villa fra 1964 på 88 m² beboelse samt udestue areal på 19 m². Grundarealet er på 1.077 m² og villaens beliggenhed indbyder til en renovering / tilbygning eller for liebhaveren en nedrivning. Mulighederne er mange, men uanset hvad, så får man en fantastisk udsigt over området og til Vejle Fjord, Vejle fjord broen og Munkebjergskoven.

Villaen er beliggende på den attraktive villavej Skippervej i Bredballe, hvor der sjældent kommer villaer til salg. Herfra er der ro og optimale udsigtsforhold, som kan danne rammen om det perfekte familieliv. Fra villaen er der både kort gå afstand til Kirkebakken skolen, Strandvejens populære slagter og kun ca. 5 minutter i bil til Vejle centrum med masser af butikker, cafeer og ikke at forglemme Vejle musikteater. Kort cykelafstand til badestrand for enden af strandvejen, hvor man også finder den smukke omgivelser ved Tirsbæk Gods.

Selve villaen er som sagt på 88 m² beboelse samt nedsænket udestue, alt sammen lagt for at skabe den optimale udsigt til Vejle fjord. Der er badeværelse fra 2022 men ellers vil en køber sætte sit eget præg på boligen. Udover selve villaen er der store garageforhold, højtloftet og meget anvendelige.

Du er velkommen til at kigge forbi boligen og opleve den fantastiske udsigt – ring til home Vejle på tlf. 75 822 811 eller mail vejle@home.dk og bestil en fremvisning.

3Antal rum
1964Byggeår
1101 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jesper Frendrup Guldmann
home Vejle - Damhaven

Ejendomsmægler MDE - Daglig leder & salgsdirektør

jegu@home.dk

75822811

75822811