Skelhøjevej 12, 8400 Ebeltoft

134 m2 villa

Kontant 2.795.000 kr.

Veludnyttet og flot moderniseret villa med to badeværelser og 4 soveværelser


Fantastisk have og gåafstand til skole og midtby

Køb i 2023 og få en estimeret skatterabat på 10.321 kr. årligt.

Vi har virkelig glædet os til at kunne byde jer indenfor i denne villa, hvor pladsen er optimalt udnyttet, og hvor børnefamilien hurtigt kan finde sig til rette med et hus og en beliggenhed, der tilgodeser alle hverdagens behov.
Når I træder indenfor, står det med ét klart, at hjemmet har undergået en gennemgribende renovering mellem 2018 og 2021, som bl.a. omfattede gulve i klinker og sildebenslaminat, troldtektlofter, spots og udskiftning af størstedelen af vinduerne udskiftet til Outline træ/alu-vinduer.
De moderne rum spiller sammen på bedste vis og skaber en indretning, hvor der er plads til privatliv i de fire rummelige værelser, mens fællesskabet kan indfinde sig i køkken-alrummet, hvor opholdsstue, spisestue og et køkken fra Kvik smelter sammen i ét. I er ligeledes sikret høj komfort i det daglige med to lækre badeværelser med separat brus, et praktisk bryggers med vaskefaciliteter, gulvvarme i alle rum og opvarmning via fjernvarme ( gulv i bryggers opvarmes med el-måtte ). Fra stuen er der adgang til den skønneste udestue, som giver jer et ekstra fællesrum, og denne forlænges i forårs- og sommermånederne af en solrig terrasse mod sydvest.
Ja, når vejret er godt, er vi ret overbeviste om, at I hurtigt bliver lokket udenfor, for haven rummer adskillige hyggekroge, endnu en terrasse, et udhus med masser af opbevaring, bålplads, bede, flagstang og meget mere. Dette er en have med plads til både leg og afslapning i stor stil.
Slutteligt når vi beliggenheden, og denne vil bestemt heller ikke skuffe. I kommer til at bo i et roligt villakvarter med gåafstand til Ebeltofts hyggelige bymidte, hvor et levende miljø venter med butikker, restauranter og en hyggelig havn. Indkøb, skole, dagtilbud og fritidsaktiviteter er også alt sammen indenfor kort rækkevidde, og som prikken i’et giver en placering på Djursland nem køreafstand til fantastiske naturområder som Mols Bjerge såvel som til kulturhovedstaden Århus. 

Lejlighedsvis anvendelse muligt: 
Ifølge Syddjurs Kommune vil man frit kunne benytte boligen i kortere eller længere perioder af gangen. Boligen må også stå tom. Indbo medfølger ikke.
1966
Byggeår
5
Antal rum
2
Antal badeværelser
835 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.779 kr.

Udbetaling

140.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

17,236 / 13.432 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Steffen Gandrup
home Ebeltoft - Syddjurs

Indehaver & ejendomsmægler MDE

stgan@home.dk

86 34 15 33

86 34 15 33