Skandrups Alle 40, Hareskov, 3500 Værløse

175 m2 villa

Kontant 12.995.000 kr.

Velindrettet  liebhaverejendom med beliggenhed i særklasse i Hareskovby


Arkitekttegnet, ombygget og  totalrenoveret  i 2016, i en meget høj kvalitet

Stor og moderne arkitekttegnet liebhaverejendom på 275m2, hvor unikke løsninger gør ejendommen til en helt særlig oplevelse.

På den bedste beliggenhed i skønne Hareskovby på den lukkede og børnevenlige vej Skandrups Alle, udbydes denne højt beliggende liebhaverejendom, hvorfra I kan nyde udsigten til både skov og natur. Boligen er blevet kompromisløst totalrenoveret i 2016 med en helt unik arkitektur, som gør at boligen både imponerer og overrasker. En af Hareskovens mest markante ejendomme. Allerede fra indkørslen og indgangspartiet vil I danne jer et indtryk af boligen. Spændende, velholdt med et fantastisk godt lysindfald, der er skabt af store vinduespartier og de 3 imponerende rytterlys på op til 6 m.
Huset har en formidabel planløsning og byder velkommen med en stor dejlig entré. Herfra oplever I hurtigt arkitektens tanker, hvor huset og haven åbner sig op for Jer, og hvor de store rytterlys skaber luft og rum. Følger I videre fra indgangspartiet ad den flotte fordelingsgang byder boligen på et stort forældresoveværelse med eget brusebadeværelse, samt endnu et brusebadeværelse med kar og 2 store børneværelser. En diskret trappe fører en ned til underetagen eller går I den lige vej frem, så kommer det pragtfulde køkken/alrum med stort rytterlys og vinduespartier. Et rum som imponerer og som ligger i åben forbindelse med opholdsstuen. Den store og højloftede opholdsstue er domineret af vinduespartiet i hele gavlen, hvilket gør at haven og udsigten mod skoven nærmest flyder ind i stuen. Herfra er ligeledes udgang til den store vestvendte terrasse. Moderne isoleret hus med energimærkning A2010 og med gulvvarme i begge etager.

En trappe forbinder underetagen med opholdsstuen. Den er indrettet med flere gode store disponible rum. I dag er der aktivitetsrum, lydisoleret hjemmebiograf, et 3. badeværelse, bryggers og et depot med masser af plads. Mulighederne er mange i denne 100m2 underetage, som er med gulvvarme, masser af lys, højt til loft, tør og med egen udgang.
Udvendigt går flisebelægning omkring hele beboelsen og står i flot kontrast til huset. Der er flere terrasser, med både skygge eller hvor solen kan nydes langt ud på aftenen. Haven er smukt anlagt, med god plads til både hygge og boldspil.

Beliggenheden er optimal. Der er ikke langt til skoven, hvis I er til løb, cykling eller en gåtur. Stationen nås på få minutter og tager kun 20 min til København. Har I skolesøgende børn, er der kun et par hundrede meter til svømmehal, idrætsfaciliteter og Hareskov skole, der udmærker sig som en af landets bedste.
1957
Byggeår
6
Antal rum
2
Antal badeværelser
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

12.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

6.325 kr.

Udbetaling

650.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

79,697 / 63.017 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jessica Erla
home Værløse

Ejendomsmægler, MDE

erla@home.dk

44 48 48 66

44 48 48 66