Købsaftale underskrevet

Skandrups Alle 16, Hareskov, 3500 Værløse

160 m2 villa

Kontant 12.995.000 kr.

Liebhaveri i særklasse! Sjælden og historisk villa, omgivet af en fortryllende og  parklignende have.


To fulde etager og en flot underetage, 240 etagemeter på en af Hareskovbys absolut bedste adresser.

Oplev denne sjældne og historiske ejendom, en af de få historicistiske villaer  i Hareskovby, der ligger perfekt placeret på en af Hareskovbys absolut bedste adresser, omgivet af en fortryllende, parklignende have.

Skandrups Allé 16 byder på en rummelig og elegant arkitektur, inspireret af de toskanske villaer fra det forrige århundrede, med højt til loftet, et stort og lyst køkken alrum i forbindelse med de åbne stuer og charmerende plankegulve.
Ejendommen tilbyder ikke kun to fulde etager, men også en flot underetage/kælder. Med hele 240 etagemeter er dette hjemmet, du har ventet på, og det ligger i et fredfyldt område i naturskønne omgivelser.

Skandrups Alle 16 er en af de få og sjældne Historicistiske Villaer i Hareskovby.
Historicismen dækker en periode fra midten af 1800 tallet til begyndelsen af 1900-tallet, hvor man valgte frit og blandede de forskellige historiske stilarter.
Villaerne opførtes i alle mulige stilarter og blandinger heraf. Villaerne opførtes dog fortrinsvis i italienskstil, men også schweizisk, engelsk og gotisk eller andet. Villaen på Skandrups alle 16 er inspireret af de Italienske og Toscanas flotte ejendomme fra begyndelsen af det forrige århundrede.

Ejendommen blev gennemgribende renoveret i 2008 med nypudsede facader, nye vinduer, køkken og badeværelse i stueetagen samt loftisolering. Kælderen blev også udgravet og forsynet med gulvvarme, yderligere isolering, dræn og et moderne badeværelse, samt to rummelige værelser med naturligt lys og et praktisk bryggers. Boligen er derfor i en fremragende stand og klar til at blive dit drømmehjem.
Haven er rummelig, privat og fyldt med farverige blomsterbede og majestætiske træer, der skaber et idyllisk landskab til afslapning, underholdning og kvalitetstid med familien. Dette er det perfekte sted for udendørs aktiviteter og det ideelle sted at samle familie og venner.

Skandrups Allé 16 er ikke bare en bolig - men også historie og åbner for mulighed for at skabe et unikt drømmehjem, i en sjælden og historisk ejendom uanset om I er en stor familie eller ønsker et multigenerationshjem. Dette er en investering i luksuslivsstil og fremtid.

Tekst fortsætter på næste side.
1902
Byggeår
4
Antal rum
3
Antal badeværelser
1075 m2
Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jessica Erla
home Værløse

Ejendomsmægler, MDE

erla@home.dk

44 48 48 66

44 48 48 66