Skærskovvænget 29, 8600 Silkeborg

135 m2 villa

Kontant 2.065.000 kr.

Funder Kirkeby - Stemningsfuld villa med hyggelig have


Rolig beliggenhed og kort afstand til Silkeborg


EN CHARMERENDE OG VELINDRETTET BOLIG
Det er en meget charmerende ejendom, der nu udbydes til salg i Funder Kirkeby. Her er tale om en etplansvilla på 135 kvadratmeter, som fremstår med velvalgte opdateringer og mange originale detaljer. Særligt værd at fremhæve er boligens stemningsfulde opholdsstue, der har blottede murstensvægge og en afdeling med rustikt stengulv. Her er desuden brændeovn, terrassedør og et bredt vinduesparti, der giver lys og grøn udsigt til haven. Det kønne vue til haven kan ligeledes nydes fra husets tre værelser samt fra hjemmets dejlige køkken. Planløsningen inkluderer herudover et bryggers og et fint badeværelse, der er udført med bruseniche og badekar. Som supplement til badeværelset får I et gæstetoilet, der er placeret ved boligens entré. Afslutningsvis skal det endvidere nævnes, at huset har fået installeret fjernvarme i 2021.

ET SKØNT UDEMILJØ OG EGEN CARPORT
Villaen er opført på en 945 kvadratmeter stor grund, der er anlagt med en skøn have. Den frodige beplantning skaber en hyggelig atmosfære i udemiljøet, der har flere solkroge og en sydvendt træterrasse med læmur. Her er også et stort areal med køkkenhave, hvor I kan dyrke egne bær, grøntsager og krydderurter. Med til ejendommen følger tillige en muret carport og et skur til opbevaring, og såvel carporten som skuret og huset har fået udskiftet tagrender.

NATURRIGE OMGIVELSER NÆR DAGLIGE NØDVENDIGHEDER
Ejendommen ligger på en fredelig, lukket villavej – cirka 350 meter fra Funder Kirkeby Børnehus og landsbyens idrætsanlæg. I nærliggende Funder finder I både skole, sportshal og supermarked, og cykelturen dertil tager omkring syv minutter. Området kendetegnes af smukke naturarealer, og samtidig har I kun et kvarters kørsel ind til Silkeborg centrum. Som endnu et plus er her nem adgang til motorvejen, når I skal videre rundt i landet.
1978
Byggeår
4
Antal rum
2
Antal badeværelser
945 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.065.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.331 kr.

Udbetaling

105.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

12,707 / 9.948 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Helle Stenholt Haarup
home Silkeborg

Ejendomsmægler MDE & valuar

haarup@home.dk

86827088

86827088