Skæring Hedevej 168, Skæring, 8250 Egå

240 m2 villa

Kontant 4.498.000 kr.

Storvilla til den pladskrævende familie


Skæring / Egå

Dejlig villa i det populære Skæring Havbakker til den pladskrævende familie. Her får man 240 etagemeter fordelt på 2 plan, og med badeværelse på begge etager er der mulighed for at også flere generationer kan leve under samme tag. Villaen er helt ideel for børnefamilien med både store og små børn.
Villaen er beliggende på et lukket vænge med kort vej til indkøb, bus, daginstitutioner samt trygt stisystem til skole samt sportsfaciliteter. 10 minutters gang til den skønne kyststrækning ved Skæring og kun få minutter i bil til motorvejen. 
Huset er indrettet med en stor entré med trappeløb til 1.salen. Dejligt køkken/alrum i en god størrelse. Her er mulighed for samvær og liv. Køkkenet har endvidere masser af skabs- samt bordplads så gastronomien kan udleves bedst muligt. Fra køkkenet er der adgang til et godt bryggers.
I alrummet er der desuden stort skydedørsparti ud til den skønne have og den dejlige store og solrige fliseterrasse. Særskilt afdeling med pænt badeværelse samt soveværelse og to værelser.

1.salen er rummelig og består i dag af et kæmpe rum, der kan anvendes til lidt af hvert. En stor stue eller måske opdeling til flere rum, kun fantastisen sætter grænser. Lyset er godt og man kan fra Velux vinduerne ane vandet i det fjerne. Derudover er der soveværelse med adgang til badeværelse med kar samt et fint børneværelse.
Dejlig opvokset have med flere skønne terrasser. Større parkeringsareal samt stort udhus med mulighed for værksted eller lignende.
home byder velkommen til en villa med muligheder i et attraktivt kvarter.

1976
Byggeår
7
Antal rum
2
Antal badeværelser
815 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

4.498.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.590 kr.

Udbetaling

225.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

27,694 / 21.956 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nicolai Gori Poulsen
home Egå - Risskov

Ejendomsmægler MDE

npoul@home.dk

86222222

86222222