Sjelborgparken 2, Hjerting, 6710 Esbjerg V

226 m2 villa

Kontant 5.498.000 kr.

226 KVM UNIK BOLIG TÆT PÅ HJERTING STRAND OG MARBÆK SKOVPLANTAGE


ARKITEKTONISK SMUK HUS OG MED RIGTIG MANGE LÆKRE DETALJER


Eksklusiv ejendom på Sjelborgparken 2, Hjerting
Velkommen til Sjelborgparken 2, en adresse der symboliserer arkitektonisk elegance og funktionalitet, beliggende i det naturskønne og familievenlige Hjerting. Denne ejendom udstråler en sjælden harmoni mellem form og funktionalitet, placeret på en skøn naturgrund, hvor livets små og store øjeblikke kan nydes.
Forestil dig et hjem, hvor hjertet er et køkken-alrum med åben forbindelse til stuen, designet til at skabe en betagende følelse af rumlighed. Dette er stedet, hvor familie og venner samles, og hvor dagslys strømmer ind og forener indendørs med udendørs skønhed. Alrummet åbner sig op mod en indbydende træterrasse, hvor man nyde solens stråler fra morgen til aften og bliver et naturligt samlingspunkt for afslapning.
Hjemmets separate forældreafdeling byder på ro med et stort soveværelse og et tilknyttet badeværelse, der emmer af luksus og komfort. Dertil er et separat værelse eller kontor.
Børneafdelingen byder på ikke mindre end 3 store værelser, samt et badeværelse, der ligesom resten af hjemmet afspejler en tidløs stil.
Entré med dens imponerende trappe sætter standarden for det unikke ved denne bolig og lover mere af det samme i resten af hjemmet. Praktisk bryggers, der byder på rigelig med skabsplads. 
Udenfor i haven er der forskellige områder som indbyder til solbadning, leg og rekreation. Med en integreret carport og redskabsrum er der også tænkt på de praktiske aspekter af at eje et hjem.
Sjelborgparken 2 ligger perfekt placeret for dem, der ønsker at kombinere roen ved naturområderne med både Strand og skov tæt på, og med en let adgang til byens faciliteter. Dette er ikke bare et hus; det er en livsstil, et sted, hvor hvert hjørne af hjemmet fortæller en historie om kvalitet og omsorg.
Kontakt home for en fremvisning på 75137011

6Antal rum
2007Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

5.498.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.838 kr.

Udbetaling

275.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

31,525 / 25.061 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Michael Jensen
home Esbjerg

Partner, Ejendomsmægler, Køberrådgiver

mijen@home.dk

75137011

75137011