Silkeborgvej 352, Enner, 8700 Horsens

136 m2 villa

Kontant 850.000 kr.

Villa i landlige omgivelser med flot udsigt og 5 min til Lund


Horsens - Enner

home byder jer velkommen til denne villa opført i 1932 og beliggende i idylliske og landlige omgivelser. Villaen rummer 136 m2 bolig samt 16 m2 kælder og fra boligens 1. sal er der en betagende udsigt over området, markerne og skoven. Med kun 5 min. til eftertragtede Lund, får i alt hvad i behøver i hverdagen. Det indebærer bl.a. en god, velfungerende skole til 9. klasse, daginstitutioner, Lundhallen med diverse idrætsmuligheder og motorvej E45 - så skal du pendle til og fra arbejde, bliver det ikke meget nemmere. Området er derudover rig på natur og i har kun 15. min til det pulserende byliv i Horsens Centrum.

Ejendommen er delvist renoveret med nyere tag fra 2014 samt løbende udskiftede vinduer. 1. salen er delvist renoveret med nye vægge, døre, gulve og lofter. Der er desuden klargjort til nyt badeværelse. 

Den resterende del af ejendommen herunder stueplan, skal istandsættes da nuværende ejer ikke får gjort mere. Der er derfor mulighed for at sætte egne præg på indretning og de mange muligheder huset giver. 

Indretning:
Rummelig entre med plads til overtøjet. Badeværelse i en god størrelse med klinkegulv, bruseniche og hvid sanitet. Stor stue med plads til både sofa- og spiseafdeling og ligeledes med potentiel mulighed for at åbne op og lave køkken/alrum. Køkkenet er funktionsdygtigt men af ældre dato. Rummet har en god størrelse og flere muligheder for indretning. Dertil endnu en stue/kontor eller værelse, i en god størrelse. Af trappen til 1.sal hvor i får en rummelig repos med mulighed for kontorplads. 1. salen har et godt lysindfald og rummer derudover 2 værelser, som begge er i en god størrelse og nemme at indrette. Det ene værelse har desuden dobbeltdøre med udgang til mulig tagterrasse. Fra begge værelser er et skønt view over området. Desuden er der klargjort til nyt badeværelse som i selv kan lave færdigt. 

Kælderen er med et disp. rum samt vaskerum hvor også brændefyret står. 
I får dertil en dejlig grund på hele 1551 m2, fordelt på opvokset have med græsplæne, højbede, grøntsager m.m. Dertil nedgravet trampolin, garage og carport samt redskabsskur. 

Har du hænderne rigtigt skruet på, og kan færdiggøre renoveringen er der her en oplagt mulighed! 
Kontakt os allerede i dag for en fremvisning - vi glæder os til at se jer!
1932
Byggeår
4
Antal rum
2
Antal badeværelser
1551 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

850.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.234 kr.

Udbetaling

45.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,326 / 4.180 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Tino Ramløs Bograd
home Horsens - Nørregade

Salgschef, Salg/Vurdering, Vurd.specialist for RD

tinbo@home.dk

75628200

75628200