Købsaftale underskrevet

Silkeborgvej 13, 8766 Nørre Snede

135 m2 villa

Kontant 1.200.000 kr.

Nørre Snede


Hus på landet med stor naturgrund

På en stor grund lige udenfor Nørre Snede, ligger dette 2-plans hus. Her kommer I til at bo med naturen som en nabo, og enkelte andre genboer overfor. Drømme om plads, frisk luft, køkkenhave og måske mindre dyrehold med høns, eller andre smådyr er oplagte muligheder på adressen, samtidig med at Boest Mose strækker sig så langt øjet rækker bag huset, og tiltrækker masser af fugle og andet dyrevildt.

Landsbyen Boest ligger blot 1 km fra huset, og man bliver let en del af byen og fællesskabet her også.

Huset er opført i 1932 og fremstår pænt og lyst. Her er hyggelig og hjemlig atmosfære indenfor, velholdt og pænt inventar, hvide vægge, lyse gulve og enkelte synlige hanebånd. Huset har en stor vinkelstue med udgang til havestuer, terrasser og haveanlæg.
De to havestuer, ligger på hver side af huset, og man kan uanset tid på dagen, finde et sted med sol, på solskinsdage. I køkkenet er trappen til første sal placeret, og under, er der indrettet spisekrog. I stueetagen får man to værelser i husets nordvestlige ende, og også i forbindelse med bryggers og badeværelse. På 1. sal får man endnu et stort soveværelse og et stort repos/kontor, hvor der fra soveværelset på førstesal, er adgang til en skøn syd/vestvendt svalegang, hvor udsigt, stjerner og solnedgange ses på bedste vis.

Huset har byvand, og opvarmes med olie. Fyrrummet, som ligger i forlængelse af boligen, sammen med to disponible rum og garagen.

Grundarealet består af 3500 kvm, som er fordelt til henholdsvis gårdsplads, terrasser og en stor have. Haven omkring huset omkranses af en Naur hæk, mens grunden udenfor overgår til højmose. Højmosen er hjemsted for både rådyr, dådyr og masser af fuglearter i både store og små udgaver.

Huset er centralt beliggende i forhold til de omkringliggende byer. Tættest ligger Nørre Snede, hvor der er gode indkøbsmuligheder, og et aktivt og sports- og foreningsliv, skoler og pasningstilbud. Både skolebus og offentlige busser passerer adressen flere gange dagligt med ruter mellem Silkeborg, Nørre Snede og Vejle.

5Antal rum
1972Ombygget
3500 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Morten Skovbo Jakobsen
home Horsens - Nørregade

Daglig leder, Ejendomsmægler MDE

skovbo@home.dk

75628200

75628200