Siimvej 21, 8680 Ry

171 m2 villa

Kontant 5.195.000 kr.

Flot renoveret murermestervilla med flere terrasser i Ry


Velkommen til Ry, en dejlig by for foden af Himmelbjerget omgivet af søer og smuk natur. En aktiv by, som I nu kan blive en del af, for her ligger en murermestervilla klar til nye ejere, der kan fylde de mange rum med latter og gode stunder. Så drømmer I om plads til den store familie, til hobbyer og gæster, er dette måske jeres nye hjem.
Villaen, der blev bygget i 1920, præsenterer sig flot med sine røde murstensvægge og er hævet over gadeplanet, hvilket giver boligen ekstra højde. Til ejendommen hører knap 1000 kvadratmeter grund, som især optages af en have, flisegange og flere terrasser. Disse placerer sig med retning mod syd og øst, så I får gode solchancer til både morgen- og eftermiddagskaffen, og herfra kan I nyde en skøn udsigt til himmel og trætoppe.
Indenfor får I 171 kvadratmeter fordelt over to etager at indrette jer på samt en stor og brugbar kælder på 140 kvadratmeter. Denne rummer et vaskerum med vaskefaciliteter, et toilet og fire disponible rum, som kan bruges til fx opbevaring eller værksted.
På førstesalen ligger to gode værelser og et badeværelse med separat brus, og etagen byder på fine indretningsdetaljer som blotlagte bjælker, trælofter og tagvinduer. Stueplanet består af to værelser, et badeværelse, en stue, alrum og køkken. Godt lysindfald gennem brede vinduer er gennemgående for hele etagen, mens en blotlagt murstenssøjle i køkkenet er en anden fin detalje. Køkkenet er opført i et tidløst design og kommer med alt i hårde hvidevarer samt god bord- og skabsplads, hvilket gør madlavningen til en fornøjelse. Fra køkkenet er der udgang til en smuk udestue med brændeovn, hvor vægstore vinduespartier giver et fantastisk lysindfald og udsigt til haven.
Med en adresse på Siimvej har I alt til hverdagen tæt på. Her er børnehave, vuggestue og skole inden for gåafstand, og det samme er flere indkøbsmuligheder. Ry er som nævnt en aktiv by med mange lokale arrangementer året rundt samt et godt handelsliv, og til de aktive byder byen bl.a. på sportshal, kano og tennisklub. Derudover ligger byen i naturskønne omgivelser, og I får nem adgang til smukke vandreruter langs søer og skov. Pendlermulighederne er gode, for fra Ry Station går toget direkte til Aarhus på 30 minutter og til Silkeborg på blot 15 minutter, mens der i bil er en halv times tid til både Horsens, Silkeborg og Aarhus.
5Antal rum
1960Ombygget
3Antal toiletter
953 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

5.195.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.556 kr.

Udbetaling

260.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

29,812 / 23.642 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Anders Vindfeldt-Bottke
home Ry

Ejendomsmægler MDE

anvb@home.dk

86 89 21 00

86 89 21 00