Septembervænget 50, Bramdrupdam, 6000 Kolding

155 m2 villa

Kontant 2.495.000 kr.

Velholdt villa til den store familie i naturskønne Bramdrupdam


Beliggende på Septembervænget i Bramdrupdam

Drømmer I om en velholdt, indflytningsklar villa med hele fem værelser i en separat forældre- og børneafdeling beliggende i naturskønne Bramdrupdam? Så er Septembervænget 50 et godt bud på jeres fremtidige boligliv.
Her på det børnevenlige, lukkede vænge nær grønne områder tæt ved legeplads og boldbane samt med et sikkert stisystem, der binder lokalområdet sammen, kan børnene trygt færdes til skole, venner og fritidsaktiviteter, ligesom I får kort afstand til pasningsmuligheder og indkøb.
Når naturen kalder, byder Marielunds skoven på mange gode oplevelser, ligesom der kun er fire kilometer til Kolding Golf Club. Pendleren får kort afstand til motorvejsnettet, ligesom Kolding Banegård kan nås på tyve minutter på cykel eller med bus.
Villaen fra 1989 byder på 155 veludnyttede kvm, hvor det store køkken/alrum i åben forbindelse med den forsænkede stue er uden tvivl familiens samlingssted. Stuen med karnap har skønne lysindfald og ikke mindst udsigt til den arkitekttegnet have.
Her har I et flot tidløst JKE-køkken (2012) med kogeø og god plads til både madlavning og opbevaring. De lyse klinkegulve går igen i bryggers og entré, der giver en rød tråd, som findes i hele boligens materialevalg mm.
I bydes velkommen i entréen med direkte adgang til bryggerset med JKE inventar fra 2021. Bryggerset har plads til vaskefaciliteter mm. Herefter træder I ind i boligens leverum, det store køkken/alrum i forbindelse med stue, hvor I ligeledes får adgang til et rummeligt
værelse samt forældreafdelingen med soveværelse og eget rummeligt, lyst badeværelse med bruseniche og et disponibelt rum, der med fordel kan indrettes til walk-in closet.
Fra køkken/alrummet får I adgang til en fordelingsgang med tre værelser samt et badeværelse med badekar.
Ude har I en hyggelig, vedligeholdelseslet have med masser af grønne bede samt et lille bassin samt et syd sydvest vendt terrassemiljø, hvor I kan nyde mange gode solskinstimer ganske ugeneret.
Dertil stor indkørsel med plads til ekstra parkering samt carport med fuldt isoleret værksted.

1989
Byggeår
6
Antal rum
2
Antal toiletter
751 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.766 kr.

Udbetaling

125.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

15,312 / 11.991 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Hanne Viuf Faaborg
home Kolding - Slotsallé

Indehaver, Ejendomsmægler

hannef@home.dk

75520311

75520311