Sennelsvej 54, Sennels, 7700 Thisted

196 m2 villa

Kontant 2.295.000 kr.

Spændende arkitekttegnet villa


- i forskudt plan og med hele 4 børneværelser

Spændende arkitekttegnet villa med et boligareal i 1-plan på 196 kvm. Når man ankommer til huset, ser man huset placeret tilbagetrukket fra vejen, således der er en nem forhave, samt en isoleret og muret garage/redskabsrum på 42 kvm, samt et ekstra tilbygget udhus. 

Huset er i røde teglsten og med listetagpap. Det er fuldmuret med vandskurede vægge, og der er gulvvarme overalt.

I 2022 er der kommet fjernvarme ind, og endvidere er der også en finsk masseovn centralt placeret i huset. Masseovnen kan give en dejlig varme, og den kan også bruges til pizzaer og bagning. 

Bag huset er der en skøn have, hvor der er store terrassearealer og et meget fint og hyggeligt orangeri.

Der er et fint kig imellem husene foran mod Limfjorden. Huset er med store vinduespartier fra gulv til loft på sydsiden, således der kommer masser af lys ind i huset.

Boligen er indrettet med: entré, som delvis er åben til bryggersafdeling, skønt køkken-alrum med en stor kogeø og med udgang til terrassen, fra alrummet er der adgang til opholdsrummet, som ligeledes er med udgang til haven. Der er ca. 5 meter til loftet, hvilket har en dejlig rumvirkning, og det giver en skøn fornemmelse af, at "her er luft og plads". I huset er der et stort gæstebadeværelse, 4 børneværelser, hvoraf 3 af dem er med rigtig god hemsplads, soveværelse med udgang til terrassen og med adgang til eget badeværelse.

Der er kort afstand til Limfjorden ved Malle Strand, hvor der er boldplads og om sommeren er der opsat en god badebro. Her er der masser af liv i sommerhalvåret.

I byen er der både indkøb, skole, børnehave og sportshal. Der er cykelsti til Thisted, så man kan komme sikkert til Thisted på cykel.

Kom og kig nærmere på herlighederne - kontakt home Thisted.
5Antal rum
1999Byggeår
1015 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.947 kr.

Udbetaling

115.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

13,284 / 10.541 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jens Kjærsgaard
home Thisted

Indehaver. Ejendomsmægler & valuar, MDE

jenk@home.dk

96 18 25 25

96 18 25 25